Instant Gaming EU
 
 

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy is een verzameling van drie populaire videogames in de Ace Attorney-serie, ontwikkeld en uitgegeven door Capcom. De trilogie bestaat uit Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies, en Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice.



    Apollo Justice: Ace Attorney volgt het verhaal van Apollo Justice, een jonge advocaat die door het rechtssysteem moet navigeren terwijl hij de waarheid achter een reeks geruchtmakende zaken moet achterhalen. De game bevat een uniek gameplaymechanisme genaamd het "Perceive System", waarmee spelers subtiele veranderingen in het gedrag of de verklaringen van een getuige kunnen detecteren om tegenstrijdigheden in hun getuigenis aan het licht te brengen.



    Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies en Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice gaan verder met het verhaal van Phoenix Wright, de oorspronkelijke hoofdpersoon van de Ace Attorney-serie. Deze games hebben een vergelijkbare gameplaystijl als Apollo Justice: Ace Attorney. Spelers nemen zaken aan als Phoenix en zijn collega's terwijl ze plaatsen delict onderzoeken en getuigen verhoren om de waarheid boven tafel te krijgen.



    De trilogie bevat meeslepende verhaallijnen met gedenkwaardige personages en uitdagende puzzels waarbij spelers hun logisch denkvermogen en deductievaardigheden moeten gebruiken om ze op te lossen. De games staan bekend om hun meeslepende verhaallijnen, geestige dialogen en ingewikkelde plotwendingen, waardoor ze een must zijn voor fans van de Ace Attorney-serie en mysteriegames in het algemeen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Apollo Justice Ace Attorney Trilogy

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

    Enilliav
    Enilliav
    12 jan. 2024 11:01on dlcompare.com
    I agree with Baris4hin Capcom, all I have to ask from you is that you give this collection a physical release internationally, please! The rest is wonderful!
    Ik ben het eens met Baris4hin Capcom, het enige wat ik van jullie vraag is dat jullie deze collectie internationaal uitbrengen, alsjeblieft! De rest is prachtig!
    KingMartin07
    KingMartin07
    11 jan. 2024 19:35on dlcompare.fr
    Ace Attorney Trilogy : un classique du jeu d'aventure, avec un scénario captivant et des personnages attachants, mais des graphismes datés.
    Ace Attorney Trilogy: een klassiek avonturenspel, met een boeiende verhaallijn en innemende personages, maar gedateerde graphics.
    Awanasgheps
    Awanasgheps
    11 jan. 2024 19:26on dlcompare.it
    Non è qualcosa che mi interessa e mai m'interesserà a causa dello stile grafico. Nonostante ci siano diversi buoni titoli per me resteranno ingiocabili.
    Het is niet iets dat me interesseert en dat zal het ook nooit worden vanwege de grafische stijl. Hoewel er verschillende goede titels voor mij zijn, zullen ze onspeelbaar blijven.
    Angry by default
    Angry by default
    11 jan. 2024 03:41on dlcompare.com
    if this is your first ace attorney then this plays as a visual novel but u get clues as u ask ppl around about crimes and use those clues during court to prove the prosecutor wrong.... i wish there was a ace attorney where u play as the prosecutor so i could send ppl to jail
    als dit je eerste ace attorney is dan speelt dit als een visual novel maar je krijgt aanwijzingen als je mensen vraagt over misdaden en gebruik die aanwijzingen tijdens de rechtszaak om te bewijzen dat de aanklager het mis heeft .... ik wou dat er een ace attorney was waar je speelt als de aanklager zodat ik mensen naar de gevangenis kon sturen
    Romain_D
    Romain_D
    10 jan. 2024 13:29on dlcompare.fr
    Ces jeux m'ont toujours donné envie d'y jouer ! Je l'avais vu sur ds il y a longtemps chez un ami. S'il y a une trilogie, ça va être l'occasion de s'y mettre !
    Deze spellen hebben me altijd zin gegeven om ze te spelen! Ik zag het lang geleden op ds bij een vriend. Als er een trilogie komt, is dat een goede gelegenheid om eraan te beginnen!
    Baris4hin
    Baris4hin
    10 jan. 2024 11:17on dlcompare.com
    Capcom, all I have to ask from you is that you give this collection a physical release internationally, please! The rest is wonderful!
    Capcom, het enige wat ik van jullie vraag is dat jullie deze collectie internationaal uitbrengen, alsjeblieft! De rest is geweldig!
    FrozenCamper
    FrozenCamper
    10 jan. 2024 06:25on dlcompare.com
    A continuation of the best detective game series out there! This time with Apollo Justice and some really exciting new features such as the art library and a built in editor. Of course I'm excited
    Een vervolg op de beste detectiveserie die er is! Deze keer met Apollo Justice en een aantal spannende nieuwe functies zoals de art library en een ingebouwde editor. Natuurlijk ben ik enthousiast
    FisheyePlacebo
    FisheyePlacebo
    10 jan. 2024 05:56on dlcompare.fr
    Très bonne licence, en espérant que cette nouvelle sortie soit tout aussi plaisante et travaillée que ses précédentes !
    Het is een geweldige licentie en we hopen dat deze nieuwe release net zo plezierig en goed doordacht zal zijn als zijn voorgangers!
    MastroGino
    MastroGino
    9 jan. 2024 23:52on dlcompare.it
    L’ho già preordinato, spero sia ai livelli dei vecchi giochi così da poter ricordare i bei momenti passati a giocarci
    Ik heb het al vooruitbesteld, ik hoop dat het op het niveau van de oude games is, zodat ik me de goede tijden die ik heb gehad kan herinneren.
    62a790f9a0397@loupgar92883307
    62a790f9a0397@loupgar92883307
    9 jan. 2024 22:09on dlcompare.com
    only ever played a bit of an ace attorney game on the ds some years ago and liked it. can only imagine how much more enjoyable the pc version will be. i love anime, loved the ace attorney anime so i am sure to love this too.
    Ik heb een paar jaar geleden alleen een beetje ace attorney gespeeld op de ds en vond het leuk. ik kan me alleen maar voorstellen hoeveel leuker de pc-versie zal zijn. ik hou van anime, vond de ace attorney anime geweldig dus ik weet zeker dat ik dit ook leuk zal vinden.
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Apollo Justice Ace Attorney Trilogy
    • Categorieën : Avontuur
    • Uitgever : Capcom
    • Ontwikkelaar : Capcom
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 24 januari 2024
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 (64-bit)
      • CPU : Core i3 8350k / Ryzen3 3200G
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GT 1030 / Radeon RX550
      • Opslagruimte : 20 GB
      • Aanbevolen
      • OS : WINDOWS® 10 (64-BIT Required)
      • CPU : Intel® Core™ Core i3 8350k or AMD Ryzen3 3200G
      • RAM : 16 GB
      • GPU : ® GeForce® GT 1030 (VRAM2GB) or Radeon™ RX550 (VRAM2GB)
      • Opslagruimte : 20 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 12ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief