Instant Gaming EU
 
 

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy is een verzameling van drie klassieke rechtbank drama video games van Capcom. De originele trilogie volgt het verhaal van Phoenix Wright, een beginnende advocaat die zaken moet onderzoeken, bewijs moet verzamelen en zijn cliënten moet verdedigen in de rechtszaal.



    De iconische rechtszaalgevechten tegen rivaliserende advocaten bevatten puzzels waarbij spelers aanwijzingen moeten observeren, getuigenissen moeten analyseren en bewijsmateriaal moeten onderzoeken om de onschuld van hun cliënt te bewijzen. Spelers kunnen zelfs de kracht van de Magatama-armband gebruiken om leugens op te sporen en nieuw bewijs te presenteren om het tij van de strijd in hun voordeel te doen keren.



    De trilogie bevat ook unieke personages met uitgesproken persoonlijkheden en humoristische teksten die elke zaak tot leven brengen. Met zijn memorabele cast, intrigerende mysteries en bevredigende gameplay is Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy een must-play voor fans van avonturengames!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief