Laatste trailer van The Last of Us Part 1 toont exclusieve PC-functies

Laatste trailer van The Last of Us Part 1 toont exclusieve PC-functies

Nu The Last of Us Part 1 vandaag naar de pc komt, heeft Naughty Dog een nieuwe trailer onthuld met de verschillende mogelijkheden van deze versie van hun veelgeprezen post-apocalyptische verhaal. We hebben een breed scala aan grafische opties, een Speedrun Mode, en zelfs een Permadeath Mode die eerder werd geïntroduceerd in The Last of Us Part 2. Bekijk nu de definitieve trailer van The Last of Us Part 1.

 

 

The Last of Us Part 1 biedt opties voor Vsync, framerate caps, Texture Quality, Shadows, Reflections, Ambient Occlusion en een heleboel verbeteringen van de levenskwaliteit. Het zal ook hogere beeldverhoudingen ondersteunen voor degenen met ultrabrede en superbrede monitoren. Natuurlijk kan dit een zware belasting zijn voor je machine, dus zorg ervoor dat je over de juiste specs beschikt door de pc-eisen voor The Last of Us Part 1 te controleren.

Voor speedrunners kun je in de Speedrunner Mode je runs timen en je resultaten per hoofdstuk en totale speeltijd weergeven. En voor wie meer pijn wil, keert Permadeath terug. Je kunt dit instellen per hoofdstuk, per act, of voor de echte masochisten, Whole Game, waarbij je savebestand wordt gereset als je speler doodgaat.

 

 

Er zijn ook twee New Game+ modi. Met Full Loadout kun je "het spel opnieuw spelen met al je wapens, upgrades en recepten die je in een vorige keer hebt verkregen. Wapens en recepten komen vrij als Joel zijn rugzak in Boston ophaalt." In Classic daarentegen krijg je alleen de upgrades uit een vorige playthrough en ontgrendelen wapens en recepten zoals normaal.

The Last of Us Part 1 komt vandaag 28 maart 2023 uit. Als je dit meesterwerk wilt spelen, bekijk dan een The Last of Us Part 1 PC sleutel uit onze prijsvergelijker.

  • Sacha Loric Sacha Loric

    Sacha is een fulltime schrijver en tabletop-/videogamespeler die pas laat besefte dat hij deze twee passies als gamedesigner en commentator kon combineren. Sindsdien is hij erin geslaagd om van spel werk en werk te maken.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief