The Last of Us Part 1 Remake krijgt een nieuwe patch met fixes

The Last of Us Part 1 Remake krijgt een nieuwe patch met fixes

The Last of Us is een cultspel met veel volgelingen. Daarom voldeed de nieuwe versie ervan bij de lancering aan zeer hoge verwachtingen. Hoewel The Last of Us Part I Remake een ervaring levert met nieuwigheden en verbeteringen op vele niveaus, is er ruimte voor meer verbeteringen. Het spel heeft enkele problemen die de resultaten belemmeren, en het is al onderworpen aan een paar hotfixes. Ontwikkelaar Naughty Dog heeft een nieuwe patch vol fixes uitgebracht in een poging de stemmen die zijn opgegaan tegen de staat van het spel tot bedaren te brengen.

 

 

Nog een patch en nog meer te gaan

Patch 1.0.1.6 voor The Last of Us Part I Remake verlaagt de geheugenvereisten om bepaalde spelcrashes aan te pakken, verhoogt het geheugen voor animatiestreaming om de prestaties tijdens de gameplay en cinematics te verbeteren, en voegt een fix toe voor crashes bij de eerste opstart. Het ontwikkelingsteam houdt het spel nauwlettend in de gaten en onderzoekt andere problemen die zijn gemeld, waaronder een mogelijk geheugenlek, prestatie- en stabiliteitsvermindering, en meer.

Het lijkt erop dat het uitstellen van de release van The Last of Us Part I Remake, die oorspronkelijk gepland stond voor 3 maart, de juiste beslissing was. Helaas zijn 25 dagen bij lange na niet genoeg geweest om het spel zoveel bijschaven en finetunen te geven als het nodig heeft. Naughty Dog zal behoorlijk wat moeite moeten doen om het spel op een aanvaardbaar prestatieniveau te brengen. Er is immers een legioen fans dat regelmatig vraagt om een derde deel in de populaire serie, en het zou voor hen een probleem zijn als deze remake een mislukking wordt.

Hoe dan ook, als je bereid bent om Joel en Ellie te vergezellen in deze nieuwe kijk op hun epische post-apocalyptische avontuur, bekijk dan de beste deals die beschikbaar zijn en koop The Last of Us Part 1 Remake goedkoop met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Vertelling
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Naughty Dog LLC
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 28 maart 2023
Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief