The Last of Us Part II Remastered komt volgend jaar januari uit

The Last of Us Part II Remastered komt volgend jaar januari uit

Er is nogal wat onduidelijkheid geweest over de release van The Last of Us Part II Remastered. Ontwikkelaar Naughty Dog en Sony hebben het bestaan van de game nooit officieel bevestigd, ook al wees het uitlekken van een PlayStation Store-vermelding direct op een release in januari. De fans van de populaire serie vroegen zich blijkbaar zonder reden af of dat lek wel echt was, zoals een paar dagen geleden bleek uit een publicatie op de officiële forums van Naughty Dog.

Een grote onthulling met een video

De blogpost onthult dat The Last of Us Part II Remastered een feit is en dat de fans er zeer binnenkort van kunnen genieten. Natuurlijk zal het een natuurlijk vervolg zijn voor iedereen die The Last of Us Part I Remake in zijn bezit heeft, omdat ze het verhaal met Ellie in de hoofdrol kunnen voortzetten in een game met "technologische verbeteringen, nieuwe modi en nieuwe functies achter de schermen die je meer inzicht geven in de totstandkoming van deel II". Je kunt een eerste blik op de game werpen in de officiële aankondigingsvideo die je hieronder kunt bekijken.

 

 

Een van de interessantste toevoegingen aan The Last of Us Part II Remastered is de modus No Return, een roguelike overlevingsmodus waarin je kunt kiezen uit verschillende personages om je onder te dompelen in een ervaring waarin je het opneemt tegen willekeurige tegenstanders. De beloningen die je in deze modus kunt vrijspelen zijn onder andere skins voor personages en er zullen ook leaderboards zijn. The Last of Us Part II Remastered bevat ook een Guitar Free Play-modus voor degenen die graag een gitaar bespelen en extra content die door de ontwikkelaars is becommentarieerd voor degenen die meer willen weten over de serie.

Naughty Dog heeft ook de releasedatum bevestigd voor The Last of Us Part II Remastered, die uiteindelijk op 19 januari 2024 exclusief voor de PlayStation 5-console verkrijgbaar zal zijn. De studio zal meer details over de game en de nieuwe gameplaymodi onthullen naarmate de lancering van de game dichterbij komt. Zoals gewoonlijk vind je in de aanloop naar de release de beste deals voor The Last of Us Part II Remastered PS5-sleutels met onze prijsvergelijker.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Horror , Vertelling
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Naughty Dog LLC
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 28 maart 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief