Instant Gaming EU
 
 

The Last of Us Part II Remastered presenteert zijn roguelike modus

The Last of Us Part II Remastered presenteert zijn roguelike modus

The Last of Us Part II Remastered belooft veel meer te bieden dan alleen een nieuwe versie van het klassieke avontuur met betere graphics. Na de bevestiging van de officiële releasedatum van de game, die op 19 januari exclusief voor PlayStation 5 consoles verschijnt, heeft ontwikkelaar Naughty Dog een tipje van de sluier opgelicht over de extra functies die The Last of Us Part II Remastered aan de serie zal toevoegen. We weten al dat de nieuwe versie van het klassieke avontuur extra manieren bevat om van het spel te genieten, waaronder de No Return Mode.

Geniet van The Last of Us als nooit tevoren

De ontwikkelstudio heeft nieuwe details onthuld over de No Return modus. Het is een gloednieuwe soort ervaring en een roguelike overlevingsmodus die je in de schoenen zet van een aantal personages uit de serie. Alleen Ellie en Abby zijn beschikbaar als je begint, maar je kunt er meer vrijspelen terwijl je speelt, waaronder Dina, Jesse, Lev, Manny, Mei, Tommy, Yara en Joel. In dit speltype krijg je te maken met vier soorten uitdagingen die plaatsvinden op verschillende iconische locaties uit The Last of Us Part II Remastered.

"Assault, waarin je het opneemt tegen golven vijanden; Capture, waarin je moet inbreken in een kluis vol waardevolle voorraden die vijanden bewaken; Holdout, waarin je samen met een AI-bestuurde buddy verdedigt tegen Infected die om je heen krioelen; en Hunted, waarin je moet overleven tot de timer afloopt tegen voortdurende vijandelijke versterkingen."

Aan het einde van elk gevecht in No Return wacht je een eindbaasgevecht en je kunt aanspraak maken op speciale beloningen als je als winnaar uit de bus komt. Dit proces kan oneindig worden herhaald terwijl je in deze modus speelt, maar als je sterft, verlies je al je voortgang en moet je helemaal opnieuw beginnen en nieuwe willekeurige scenario's doorlopen. Je kunt ook speciale uitrusting vrijspelen die je van de ene run naar de andere kunt meenemen door extra doelen te voltooien.

 

 

No Return zal een leuke toevoeging zijn voor spelers die echt genieten van hun tijd in The Last of Us Part II Remastered. Meer details over deze nieuwe gameplaymodus die volgend jaar januari verschijnt, kun je lezen op de PlayStation Blog. Zorg ervoor dat je onze prijsvergelijker bezoekt als je een The Last of Us Part II Remastered PS5-sleutel wilt kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief