You are here
We also support
 
 
 
 

The Outlast Trials is geteased op Gamescom

The Outlast Trials is geteased op Gamescom
NEWS 27 aug. 2021 16:30

Red Barrels' genrebepalende horrorgame serie Outlast heeft nu een derde deel met The Outlast Trials. Eerder aangekondigd in 2019, liet Red Barrels eindelijk een bloederige gameplay teaser vallen tijdens Gamescom's Opening Night Live. Wees gewaarschuwd: de video bevat bloederig en grafisch geweld.

 

 

In Outlast en Outlast 2 moest je in extreme omstandigheden alleen zien te overleven, en je kon geen wapens gebruiken of vechten, behalve tijdens specifieke scripts. Je moest vluchten voor je vijanden, je verbergen, sluipen, en proberen je weg te vinden door een ingewikkeld web van gangen en kamers, op zoek naar voorwerpen die je zouden helpen om levend te ontsnappen uit de plaats waar je gevangen zat. Elke ongewenste ontmoeting tijdens het vorderen van het spel bleek dodelijk te zijn op de slechtst denkbare manier. 

The Outlast Trials zal een prequel zijn op de gebeurtenissen in het eerste spel, met coöperatieve multiplayer voor maximaal vier personen. De dynamiek van het overleven krijgt in dit spel dan ook een nieuwe dimensie. The Outlast Trials speelt zich af in het tijdperk van de Koude Oorlog, en het richt zich op de verdraaide menselijke experimenten van de Murkoff Corporation, die burgers gevangen nam en tot menselijke proefkonijnen maakte om onderzoek te doen naar geavanceerde vormen van hersenspoeling en geestbeheersing. Volgens de spelbeschrijving:

 

"Gevangen in een geheime Murkoff faciliteit worden de spelers in een reeks fysieke en mentale beproevingen gestort, gekweld door iconische personages, en alleen of in teams uitgedaagd om te overleven met hun geestelijke gezondheid intact."

 


Er is nog geen nieuws over op welke platforms het spel zal draaien. Het is de bedoeling dat The Outlast Trials ergens in 2022 uitkomt. Intussen bieden Outlast en Outlast 2 je, als je een fan bent van survival horror, een behoorlijk spannende ervaring, en je vindt ze allebei voor de beste prijs in onze prijsvergelijker. 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief