Instant Gaming EU
 
 

The Outlast Trials komt uit op Early Access

The Outlast Trials komt uit op Early Access

Na een jaar vertraging heeft Red Barrels aangekondigd dat The Outlast Trials dit jaar naar Early Access komt. Het vierde deel in de Outlast-serie lanceert op 18 mei 2023 op PC via Steam en de Epic Games Store. Je kunt de nieuwste trailer van The Outlast Trials hier bekijken:

 

 

In dit nieuwe deel van de serie, dat zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog, worden spelers gevangen genomen en behandeld als "menselijke proefkonijnen die onvrijwillig worden gerekruteerd door de goede mensen van de Murkoff Corporation om geavanceerde methoden van hersenspoeling en geestcontrole te testen." Ze moeten samenwerken om een reeks gruwelijke en dodelijke experimenten met gemartelde, gemuteerde mensen te overleven. In een afwijking van zijn single-player roots, zal The Outlast Trials nu een multiplayer optie hebben. Nu moeten jij en je vrienden samenwerken en zeer waarschijnlijk herhaaldelijk sterven terwijl jullie proberen te ontsnappen aan de verontrustende experimenten van de Murkoff Corporation. 

Tijdens elke proef moet je een kaart verkennen om informatie te verzamelen, voorwerpen te vinden, opdrachten uit te voeren en de groteske monsters te ontwijken. Maar het is niet allemaal kommer en kwel. In het spel kun je ook je eigen personage aanpassen, net als in een RPG. Je kunt perks en vaardigheden verwerven, gereedschappen upgraden en zelfs je gevangeniscel inrichten. En hoewel het ontworpen is om samen te werken met maximaal vier spelers, kun je het spel ook single-player spelen als je daar het lef voor hebt. 

Hoewel er nog niet veel informatie is over de gameplay, hoeven we niet veel langer te wachten tot 18 mei. Het is waarschijnlijk dat de Early Access versie van het spel beperkte levels en gameplay en veel bugs zal hebben, maar het vroeg krijgen ervan zal de ontwikkelaars helpen het spel te verfijnen voor de officiële release. Let in de tussentijd op deze ruimte voor een The Outlast Trials PC sleutel tegen de beste prijzen uit onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief