The Talos Principle 2 verschijnt in november

The Talos Principle 2 verschijnt in november

Liefhebbers van puzzelspellen kunnen nu vieren dat het vervolg op een van de populairste titels in het genre zeer binnenkort uitkomt. Ontwikkelaar Croteam heeft de officiële releasedatum aangekondigd voor The Talos Principle 2, een nieuw avontuur dat zich afspeelt in een dystopische toekomst waarin de mens is uitgestorven. Wat er nog over is van de menselijke cultuur leeft in een stad vol robots en het is juist de angst om de fouten te herhalen die de mensheid tot uitsterven hebben gedreven die dit spannende nieuwe avontuur vol puzzels voedt.

In The Talos Principle 2, dat zich afspeelt in een futuristisch universum, moet je het opnemen tegen een reeks platformpuzzels terwijl je verder komt in een verhaal dat je vraagtekens zet bij veel aspecten van de menselijke beschaving. De game bevat nieuwe gameplaymechanieken, waaronder zwaartekrachtmanipulatie en geestverwisseling, die je onder de knie moet krijgen om verder te komen en puzzels op te lossen. Net als in The Talos Principle hoef je niet alle puzzels te voltooien om je avontuur tot een einde te brengen, maar voltooiers hoeven er geen enkele te laten liggen omdat ze een grote uitdaging vormen die ze hard zal laten werken.

In The Talos Principle 2 draait het vooral om het oplossen van puzzels, maar in de game kun je ook een pauze nemen en je richten op het vinden van geheimen en het ontdekken van de geschiedenis van de wereld.

Komt volgende maand uit

Croteam heeft een trailer met releasedatum vrijgegeven voor The Talos Principle 2. Deze geeft wat inzicht in wat komen gaat en laat kort een aantal van de verbijsterende puzzels zien waarmee spelers in het spel te maken krijgen.

 

 

De release van The Talos Principle 2 staat gepland voor 2 november op PC, PS5 en Xbox Series X|S. Je kunt je exemplaar het goedkoopst kopen door onze prijsvergelijker te gebruiken om nu al de beste aanbiedingen voor The Talos Principle 2 codes te vinden.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief