Thrones of Decay verlost ontwikkelaar Total War: Warhammer III

Thrones of Decay verlost ontwikkelaar Total War: Warhammer III

Creative Assembly heeft geweldig werk geleverd door het universum van Games Workshop's tabletop game met grote authenticiteit weer te geven en het om te zetten in een gigantische en spannende strategie videogame. De studio is echter altijd bekritiseerd om zijn monetariseringsbeleid als het gaat om DLC. Het aantal facties, legendarische heren en eenheden in het Warhammer-universum is enorm en elke speler heeft wel een favoriet. Het is duidelijk dat het een kolossale taak zou zijn om ze bij de lancering allemaal te omvatten, en in het geval van de Total War: Warhammer-serie strekken ze zich uit over drie verschillende games en een heleboel DLC. Veel spelers vonden de DLC echter vrij duur voor de content die ze toevoegden.

Een nieuwe aanpak

Total War: Warhammer III - Thrones of Decay brengt daar verandering in. De nieuwste DLC voor Total War: Warhammer III bevat drie verschillende facties met nieuwe legendarische heren, helden, vliegende eenheden, gameplaymechanieken en meer. Elk van hen biedt een nieuwe manier om het spel te spelen, maar de DLC herziet ook een aantal basismechanismen van de campagne voor Nurgle, de Dwergen en het Rijk. Maar de sleutel tot het succes van Thrones of Decay is dat je niet de hele DLC hoeft te kopen als je niet geïnteresseerd bent in het volledige pakket. Het is opgesplitst in drie afzonderlijke delen die elk een van de legendarische heren en hun respectievelijke legers bevatten. Je kunt ervoor kiezen om alleen Malakai, Elspeth of Tamurkhan te kopen, zodat je toegang hebt tot al hun krijgskracht op het slagveld.

Hoe simpel deze verandering ook lijkt, het is iets dat erg is toegejuicht door de community en het maakt Total War: Warhammer III - Thrones of Decay tot een favoriet van de spelers. Natuurlijk hebben de nieuwe vliegende eenheden en gameplaymechanieken die met de DLC zijn geïntroduceerd daar ook veel mee te maken, want ze bieden nieuwe en spannende manieren om van het spel te genieten.

 

 

Het belangrijkste gevolg van Thrones of Decay is misschien wel dat Creative Assembly de manier waarop het DLC uitbrengt voorgoed verandert. We zullen moeten wachten tot de nieuwe DLC is aangekondigd om te zien of het echt verandert. Bekijk ondertussen gerust de beste deals voor Total War: Warhammer III - Thrones of Decay met onze prijsvergelijker als je je ervaring naar een hoger niveau wilt tillen en de nieuwe legers eens wilt proberen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief