Instant Gaming EU
 
 

Total War: WARHAMMER III – Elspeth – Thrones of Decay

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Maak kennis met het Elspeth - Thrones of Decay-pakket, een nieuwe uitbreiding voor Total War: WARHAMMER III. Dit pakket bevat Elspeth Von Draken, een machtige Legendarische Heer voor de Empire-factie, beschikbaar in zowel de Realm of Chaos- als de Immortal Empires-campagnes.



    Elspeth von Draken is een gerespecteerd adviseur van de Keurvorstelijke Graven en een matrix van de Amethist Orde. Als tovenaar berijdt ze haar Karmijnrode Draak door het luchtruim met immense magische kracht. Het is haar missie om het Keizerrijk koste wat het kost te beschermen en door haar alliantie met Nuln kan ze de kruiteenheden van het Keizerrijk verbeteren met de Keizerlijke Schuttersschool.



    Met het Elspeth - Thrones of Decay-pakket kunnen spelers genieten van nieuwe eenheden, helden en mechanieken om hun spelervaring te verbeteren.Met Nulns Imperial Gunnery School, de Amethyst Armoury en de Gardens of Morr kunnen spelers hun vuurkracht enorm vergroten, hun magie versterken en zelfs teleporteren tussen bevriende nederzettingen om in een oogwenk op elke bedreiging te reageren.



    Daarnaast kunnen spelers Theodore Bruckner, de Hound of Judgement, rekruteren als Legendarische Held om aan hun zijde te vechten. Ze kunnen hun kansen op de overwinning ook vergroten met vijf nieuwe eenheden, een Generic Lord, een Generic Hero en drie Regiments of Renown.



    Het Elspeth - Thrones of Decay-pakket biedt een unieke en spannende aanvulling op de Total War: WARHAMMER III-ervaring, waardoor spelers het volledige potentieel van het Rijk en de magische krachten van Elspeth kunnen benutten om hun vijanden te verslaan.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Total War: WARHAMMER III

    Beste prijzen voor Total War WARHAMMER III – Elspeth – Thrones of Decay

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Total War: WARHAMMER III – Elspeth – Thrones of Decay

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief