Thrones of Decay DLC wakkert het oorlogsvuur weer aan in Total War: Warhammer III

Thrones of Decay DLC wakkert het oorlogsvuur weer aan in Total War: Warhammer III

Creative Assembly heeft een lange geschiedenis van het uitbreiden van de spellen in de Total War: Warhammer-serie met extra DLC's die nieuwe rassen en andere nieuwigheden naar het spel brengen. De recente aankondiging van Total War: Warhammer III - Thrones of Decay laat echter geen enkele fan van het spel onverschillig, want het voegt nieuwe eenheden en lords toe, maar ook gratis nieuwigheden voor iedereen die het spel bezit. Empire, Dwarves en Nurgle zien hun macht versterkt met een overvloed aan nieuwe en indrukwekkende troepen die je in actie kunt zien in de officiële Total War: Warhammer III - Thrones of Decay hieronder.

 

 

Spannende toevoegingen

Malakai Makaisson gebruikt zijn gigantische vliegende schip om een groot aantal nieuwe troepen voor de Dwergen te ondersteunen, waaronder Slayer Pirates, Thunderers en meer. Deze nieuwe lord geeft de troepen onder zijn commando ongekende vliegende kracht en ondersteunend vuur, waardoor nieuwe strategieën voor de factie mogelijk worden.

Het Rijk wordt versterkt door Elspeth Von Draken die op haar Carmine Dragon door de lucht zweeft en het bevel voert over een enorm leger. De Duistere Dame van Nuln kan haar krachtige amethistmagie gebruiken om het slagveld te domineren en het tij van de strijd te keren.

Nurgle Maggot Lord Tamurkhan kan lijken bezitten en in zijn huidige incarnatie is hij een enorme ogre tiran die alles op zijn pad kapot kan slaan. Zijn vermogen om het leven van nabijgelegen eenheden af te tappen als hij sterft om te kunnen blijven vechten, maakt hem een geduchte vijand die wordt gesteund door een grote verscheidenheid aan dienaren van de Plague Lord.

Total War: Warhammer III - Thrones of Decay verschilt een beetje van zijn voorgangers omdat je elk van de drie facties in de DLC afzonderlijk kunt kopen. De DLC gaat ook vergezeld van een nieuwe patch die een herbewerking van de hoofdcampagne voor de Dwergen, Empire en Nurgle bevat, evenals een andere legendarische lord, een held en een artefact. Dit alles zal gratis beschikbaar zijn voor alle Total War: Warhammer III spelers.

De beste deals om Malakai, Elspeth en Tamurkhan te rekruteren zullen binnenkort beschikbaar zijn op onze prijsvergelijker. Ondertussen moet je een goedkope Total War: Warhammer III spelcode kopen als je niet een van de beste spellen hebt die geïnspireerd zijn op het iconische tafelblad strategiespel van Games Workshop, en je klaarmaken om je onder te dompelen in een universum van gigantische gevechten.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief