Instant Gaming EU
 
 

Total War: WARHAMMER III – Tamurkhan – Thrones of Decay

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het Tamurkhan - Thrones of Decay-pakket is een langverwachte toevoeging aan Total War: Warhammer III. Dit pack introduceert een krachtige nieuwe Legendary Lord voor Nurgle, Tamurkhan the Maggot Lord, die unieke campagne-mechanieken naar de game brengt. Met nieuwe Lords, Heroes en Units breidt dit pack je campagnerooster uit op en buiten het slagveld, waardoor spelers een nieuw niveau van gameplay kunnen ervaren.



    Tamurkhan is een geduchte kracht om rekening mee te houden. Hij is een veerkrachtige tank met de kracht van een Ogre en de bovennatuurlijke kracht van de uitverkorenen van Nurgle. Rijdend op zijn unieke Toad Dragon, Bubebolos, ontketent Tamurkhan rot en pest om de vijanden van de God van de Plagen uit te roeien. Hij is een brenger van verwoesting en degenen die tegen hem ingaan, vallen snel.



    De campagne in dit pakket staat los van de vorige Chaos Undivided-campagne en biedt spelers een nieuw verhaal en nieuwe manieren om het spel te spelen met hun favoriete factie. Spelers kunnen Chieftains van machtige facties over de hele wereld verzamelen en zich aan de zijde van Tamurkhan scharen om de ultieme Warlord van Nurgle te worden. Het pakket bevat ook vijf nieuwe eenheden en drie gerenommeerde regimenten, waaronder de gemuteerde Plague Ogres en monsterlijke Toad Dragons, die de gameplay zeker nog spannender maken.



    Met Tamurkhan's campagne kunnen spelers zich onderdompelen in de wereld van Nurgle en de ultieme Krijgsheer van de God van de Plagen worden.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Total War: WARHAMMER III

    Beste prijzen voor Total War WARHAMMER III – Tamurkhan – Thrones of Decay

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Total War: WARHAMMER III – Tamurkhan – Thrones of Decay

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief