Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Tiny Tina's Wonderlands heeft een nieuwe DLC

Tiny Tina's Wonderlands heeft een nieuwe DLC
NEWS15 aug. 2022 15:00

Borderlands is een iconische franchise die een terechte plaats inneemt onder de populairste in het genre, maar het heeft ook gediend als inspiratiebron voor andere opmerkelijke spellen. We hebben het natuurlijk over Tiny Tina's Wonderlands, een epische reis in de geest van een gestoord meisje met een gave voor explosieven. Het spel gebruikt een tafelblad RPG spel als excuus om ons te laten onderdompelen in een reis door een uniek universum. Denk aan een Dungeons and Dragons spel waarin je personages alles wat beweegt kunnen neerschieten en krachtige toverspreuken kunnen uitspreken om hordes vijanden weg te vagen, en je krijgt een goed idee van wat Tiny Tina's Wonderlands is. 

Met dat scenario als uitgangspunt is Tiny Tina's Wonderlands een favoriet geworden van veel Borderlands fans, omdat het nieuwe gameplay mechanieken introduceert die het spel uniek doen aanvoelen. Het basisspel is genoeg om je een tijdje bezig te houden, want je kunt het opnemen tegen uitdagender vijanden naarmate je een hoger niveau bereikt en krachtiger uitrusting verzamelt. Maar als je je spelervaring wilt uitbreiden, kun je de DLC proberen die in de Tiny Tina's Wonderlands Season Pass zit, en die je toegang geeft tot extra locaties, uitdagende ontmoetingen met nieuwe bazen, en veel nieuwe wapens.

Gearbox heeft het vierde stuk inhoud gelanceerd dat in de Season Pass is inbegrepen; een nieuwe DLC genaamd Shattering Spectreglass. Het bevat niet alleen nieuwe vijanden, buit, en aanpassingsmogelijkheden, maar ook een nieuwe speelbare klasse, de Blightcaller, die in staat is om totems en een dreigende peststorm op te roepen. Zorg dat je de tijd neemt om de nieuwe inhoud te verkennen als je het op wilt nemen tegen de nieuwe baas die in de DLC zit, want je zult alle hulp nodig hebben die je kunt verzamelen om het op te nemen tegen Redmourne de Trivern, een gemene draak met drie koppen.

 

 

Zoals gewoonlijk isTiny Tina's Wonderlandsverkrijgbaar via onze prijsvergelijker, waar je ook je Tiny Tina's Wonderlands Season Pass goedkoop kunt krijgen. Het is de beste manier om van het spel te genieten op elk platform.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief