You are here
We also support
 
 
 
 

Tiny Tina's Wonderlands komt aanstaande donderdag naar Steam

Tiny Tina's Wonderlands komt aanstaande donderdag naar Steam
NEWS 22 jun. 2022 12:00

De meeste games die bij de lancering exclusief beschikbaar waren in de Epic Games Store hebben die situatie een heel jaar volgehouden. Tiny Tina's Wonderlands zit in een ander schuitje, want het zal slechts drie maanden na de release op Steam landen. De Borderlands 3 spin-off biedt een spannende gameplay-ervaring die de sterke punten van de serie benadrukt. Een nieuw verhaal dat doet denken aan de Borderlands 2 DLC Assault on Dragon's Keep krijgt een andere vorm met nieuwe protagonisten en een kwaadaardige schurk die je zult bevechten in de gekste ervaring geïnspireerd door tabletop RPG's. 

Tiny Tina's Wonderlands voegt een heleboel nieuwigheden toe aan het type gameplay waar de fans zo van houden in Borderlands. Hoewel het spel een looter shooter is, bieden de toevoeging van spreuken ter vervanging van granaten en een grotere focus op melee aanvallen tijdens gevechten een meer dynamische gameplay ervaring die veel fans heeft geboeid. De campagne is net zo spannend en leuk als je zou verwachten, en de endgame content krijgt een boost met de uitbreidingen in de Tiny Tina's Wonderlands Season Pass, die meer zones toevoegen om te verkennen, gevaarlijke vijanden en extra manieren voor jou om met de wereld om te gaan en meer buit te verzamelen. 

 

 

Een nieuwe DLC

Tiny Tina's Wonderlands lanceert op 23 juni op Steam, en daar komt een nieuwe DLC bij. In de nieuwe uitbreiding Molten Mirrors neem je het op tegen Fyodor the Soul Warden, een nieuwe eindbaas die talloze verloren zielen gevangen houdt in zijn bolwerk in de bergen. Je zult ze moeten bevrijden door deze nieuwe vijand te verslaan, maar het pad naar zijn kamer zit vol met valstrikken en gevaarlijke vijanden. Natuurlijk kun je de toevoeging van nieuwe legendarische wapens, cosmetische items en meer verwachten met de DLC.

Tiny Tina's Wonderlands is een vermakelijke ervaring die een interessante draai geeft aan het Borderlands-universum, maar je hoeft de vorige Borderlands-games niet uit te spelen om het te spelen. De Borderlands-serie is een aanrader voor wie op zoek is naar veel actie, oneerbiedige humor en een goede verhaallijn. Vergeet niet dat je alle games uit de serie en je Tiny Tina's Wonderlands PC code altijd tegen de beste prijs kunt vinden op onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief