BG PPC IG EN
 
 

Torchlight III krijgt een nieuwe klasse

Torchlight III krijgt een nieuwe klasse

Torchlight III doet behoorlijk goed werk door de serie levend te houden door een geweldige RPG ervaring vol actie te bieden. Hoewel het spel oorspronkelijk bedoeld was als een MMO, besloot Echtra Games midden in het ontwikkelingsproces terug te grijpen op wat de serie zo populair had gemaakt, en we kunnen niet blijer zijn met het resultaat. Met verschillende klassen om uit te kiezen, biedt Torchlight III de spelers een breed scala aan gameplay mogelijkheden. Elk van die klassen heeft ook verschillende vaardigheidsbomen, en door ze te combineren kun je de mogelijkheden van je personage aanpassen aan je favoriete speelstijl. Met levendige kleuren, snelle gameplay, en eindeloze herspeelbaarheid laat het spel je een procedureel gegenereerde wereld verkennen op zoek naar schatten en vechtend tegen monsters terwijl je Novastraia probeert te verdedigen tegen de Netherim.

 

 

Torchlight III is al vijf maanden verkrijgbaar, en het wordt tijd dat het spel extra inhoud krijgt. Ontwikkelaar Echtra Games heeft aangekondigd dat een nieuwe klasse beschikbaar komt in het spel. De Cursed Captain voegt zich zeer binnenkort bij Railmaster, Sharpshooter, Dusk Mage en Forged an. Het is een summoner archetype dat in staat zal zijn de hulp in te roepen van spookachtige zwaardvechters en met zijn kanon een regen van vuur op zijn tegenstanders los te laten.

"Cannoneers, Riflemen, standard Crewmates en je First Mate kunnen je allemaal vergezellen in gevechten, als je ze in je build opneemt. Als aanvoerder van deze bemanning heb je de macht hen te commanderen!"

"Als het leiden van een bemanning van ondode zeelui je niet bevalt, is de Cursed Captain ook een krachtpatser op zich, met een breed scala aan vervloekte magie en explosieve vaardigheden."

 

torchlight iii

 

De Cursed Captain wordt aan Torchlight III toegevoegd in een komende update, samen met verschillende bug fixes en andere nieuwe inhoud, waaronder nieuwe huisdieren, versieringen voor je fort, en meer. De update komt waarschijnlijk volgende maand, want hij wordt momenteel getest.

Als je alles wilt ontdekken wat Torchlight III te bieden heeft, kun je het op elk moment tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief