Eneba COM
 
 

Twee nieuwe krachtige wapens zijn beschikbaar in Helldivers 2

Twee nieuwe krachtige wapens zijn beschikbaar in Helldivers 2

Automaten zijn de meest gevreesde factie in Helldivers 2, althans, zo is het sinds de release van het spel. Door de hoge bepantsering van deze bloeddorstige robots zijn ze bijzonder moeilijk te doden met lichte wapens, het meest gebruikte type dat Helldivers tijdens hun missies gebruiken. Hierdoor was de toevoeging van mechs aan het spel zeer welkom, omdat het de strijdkrachten die voor Super Earth vochten een voordeel gaf tegen de Automatons in sommige gevechten. In Helldivers 2 zijn de dingen echter voorgoed veranderd en spelers hebben nu toegang tot nieuwe wapens die een gat in de vijandelijke verdediging kunnen slaan. Een recente publicatie van het Helldivers 2-account op X bevestigde dat er nu twee nieuwe zware wapens beschikbaar zijn in het spel: het LAS-99 Quasar kanon en het MG-101 Heavy Machine Gun.

 

 

Pantserdoorborende kracht

Gevechten in Helldivers 2 veranderen aanzienlijk met de toevoeging van deze twee wapens. Terwijl de MG-101 Heavy Machine Gun een geweldige vuursnelheid heeft die perfect is om vijanden te onderdrukken en een groot gebied te bestrijken met een dodelijke regen van projectielen, is de LAS-99 Quasar Cannon een krachtig wapen dat knetterende energiestralen kan afvuren die zware bepantsering kunnen doorboren.

Het kan zijn dat je je gameplaystijl moet aanpassen om ze goed te kunnen gebruiken. De terugslag van de HMG zal voor sommige spelers een serieus probleem zijn bij het richten, vooral als je je schietpositie niet eerst stabiliseert. Het Quasar kanon heeft ook enige tijd nodig om op te laden voor het afvuren en heeft na elk schot vrij veel tijd nodig om af te koelen. Overigens kan de HMG dekkingsvuur geven aan Helldivers die met het Quasar kanon op zwaar gepantserde doelen schieten als beide wapens samen worden gebruikt met de juiste voorbereiding en positionering. Beide wapens zijn al verkrijgbaar in Helldivers 2 voor respectievelijk 6.000 en 7.500 requisitions en de spelers hebben zeer positief gereageerd op hun toevoeging.

Arrowhead surft met groot succes op de golf van de enorme populariteit van Helldivers 2. Spelers zijn dol op de dynamiek van de oorlogsinspanningen omdat deze constant een uitdaging vormen dankzij de aanpassingen van de ontwikkelaars in realtime. Ook houden de nieuwe toevoegingen aan het spel de ervaring fris en voorkomen ze dat de spelers zich gaan vervelen. Als de studio zo blijft werken, zullen we nog lang goede dingen over Helldivers 2 blijven horen.

Vergeet niet dat als je deze geweldige coöperatieve multiplayer third-person shooter nog moet ontdekken, onze prijsvergelijker je de beste kortingen voor Helldivers 2 op PC en PlayStation 5 kan geven. Als je het spel al hebt en wat extra's wilt, kun je de Upgrade naar Super Citizen Edition kopen.

23.41€
Helldivers 2
Helldivers 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief