Eneba COM
 
 

Arrowhead bevestigt de toevoeging van mechs aan Hewlldivers 2

Arrowhead bevestigt de toevoeging van mechs aan Hewlldivers 2

Een paar dagen geleden verschenen er overal op internet beelden van Helldivers met mechs in gevechten. Arrowhead Game Studios loste de problemen op met de overvolle serves die geen stabiele gameplay-ervaring mogelijk maakten in de coöperatieve multiplayer-shooter van de studio, en ging nu verder met het verbeteren van de game met nieuwe content. Daarom ging iedereen ervan uit dat deze krachtige machines de volgende toevoeging aan Helldivers 2 zouden zijn.

Exo-45 Patriot Exosuit

We hebben nu de officiële bevestiging hierover, want Arrowhead Game Studios heeft onthuld dat er binnenkort mechs in Helldivers 2 zitten. De studio heeft het Exo-45 Patriot Exosuit onthuld, het eerste gemechaniseerde pak waarmee de Helldivers kunnen vechten voor democratie. Deze krachtige machines zullen een grote hulp zijn bij de oorlogsinspanningen, want ze kunnen zich meten met de krachtigste creaties van de Automatons.

De Exo-45 Patriot Exosuits zijn veelzijdig op het slagveld omdat ze kunnen worden uitgerust met verschillende wapenconfiguraties, waaronder raketwerpers en chainguns. Ze zijn sterk in het leiden van een aanval, maar kunnen ook een regen van vuur op vijanden afvuren om andere troepen te ondersteunen. Zwaar gepantserde vijanden zullen dankzij hen geen groot probleem meer zijn en zorgen voor een flexibelere uitrusting voor Helldivers.

 

 

De toevoeging van mechs aan Helldivers 2 is slechts de eerste stap in een lange lijst van verbeteringen die de ontwikkelaars de komende maanden aan de game zullen toevoegen. De enorme populariteit van het spel stimuleert deze inspanningen. Arrowhead wil deze kans niet voorbij laten gaan en heeft zijn oorspronkelijke agenda vervangen door een ambitieuzere agenda met meer nieuwigheden voor na de lancering.

Democratie heeft jou nodig! Word een Helldiver, pak een geweer en vecht om Super Earth te verdedigen in deze spannende multiplayer third-person shooter. Koop vandaag nog een digitale digitale downloadcode voor Helldivers 2 en vecht mee!

23.41€
Helldivers 2
Helldivers 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief