BG PPC IG EN
 
 

Two Point laat zijn ziekenhuis in de steek voor de campus

Two Point laat zijn ziekenhuis in de steek voor de campus

Two Point Studios heeft als ontwikkelaar een naam gesmeed dankzij de spirituele opvolger van Theme Hospital. Hun bedrijfssimulatiespel Two Point Hospital neemt de klassieke ziekenhuismanagement titel als basis om een vermakelijke en hilarische ervaring als geen ander te leveren. In het spel kun je je eigen ziekenhuis van de grond af aan opbouwen en dan voor elk aspect van het beheer zorgen zodat het een winstgevend bedrijf wordt. Het spel bevat een belachelijk groot aantal middelen die je kunt gebruiken om je medische inrichting te maken, waaronder een grote verscheidenheid aan meubels, decoraties, medische apparatuur, en meer. Als je het eenmaal voor het publiek openstelt, zal het ziekenhuis veel patiënten ontvangen die getroffen zijn door de meest hilarische en grappige ziektes die je kunt bedenken, en jij zult ervoor moeten zorgen dat ze de juiste behandeling krijgen. Als je hard werkt zul je al gauw in je winst zwemmen, maar er zijn ook tal van onverwachte gebeurtenissen die invloed kunnen hebben op je succes. Ook bevat Two Point Hospital allerlei scenario's waarin je heel bijzondere ziekenhuizen onder specifieke omstandigheden moet beheren, wat het managementproces een hele uitdaging maakt.

Het spel heeft al een paar uitbreidingen die tal van nieuwigheden toevoegen, maar het lijkt erop dat Two Point aan een ander project werkt. Dankzij een Microsoft Store listing die gisteren verscheen, hebben we ontdekt dat het vervolg op Two Point Hospital een heel andere setting zal hebben. Two Point Campus lijkt het komende spel van de studio te zijn, en het zal de nadruk leggen op het universiteitsleven in plaats van ziekenhuizen. Het lijkt erop dat het qua gameplay nogal op elkaar zal lijken en dat je missie zal zijn een universiteitscampus op te zetten en te beheren om hem winstgevend te maken. Volgens de gepubliceerde foto's, en die nu niet meer beschikbaar zijn, lijkt het erop dat er veel activiteiten zullen zijn waar de studenten in je universiteit zich mee bezig kunnen houden, waaronder steekspelen en koken.

 

two point campus

 

Er is nog geen officiële verklaring van Two Point Studios over deze kwestie, maar we zijn er zeker van dat het niet al te lang zal duren voor ze Two Point Campus aankondigen. Intussen kun je je verder concentreren op het beheer van je ziekenhuis.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief