Ubisoft presenteert Assassin's Creed Shadows

Ubisoft presenteert Assassin's Creed Shadows

Een paar dagen geleden verraste Ubisoft ons door een naamsverandering aan te kondigen die van Assassin's Creed Codename Red Assassin's Creed Shadows maakte. De ontwikkelaar kondigde ook een onthulling aan die wat licht zou werpen op het nieuwe deel in de populaire serie. De wereldwijde première vond gisteren plaats en leverde een spectaculaire video op. Assassin's Creed Shadows neemt spelers mee naar Japan aan het einde van de Sengoku-periode, een tijd waarin het land was ondergedompeld in een wrede burgeroorlog. Met verschillende facties die vechten om de macht en de toekomst van het land op het spel, zal de rol van de Assassins doorslaggevend zijn in dit epische avontuur.

 

 

Twee hoofdrolspelers

Assassin's Creed Shadows volgt het verhaal van Naoe, een deskundige Assassin shinobi uit de provincie Iga, en Yasuke, de machtige Afrikaanse samoerai uit historische legendes. Er zijn nog niet veel details over het verhaal onthuld, maar Ubisoft heeft bevestigd dat je als elk van hen kunt spelen in verschillende missies naarmate je vordert in het spel. De liefhebbers van de klassieke, op stealth gebaseerde gameplaystijl uit Assassin's Creed Mirage zullen blij zijn te horen dat je in Assassin's Creed Shadows kunt vechten zoals jij dat wilt. De stealth-mechanieken zullen echter veel realistischer en complexer zijn dan in de vorige delen van de serie, iets waar fans dol op zullen zijn. Het spel biedt ruimte voor stealth, maar ook voor een meer directe benadering van gevechten, zoals in Assassin's Creed Valhalla.

Als het gaat om de twee hoofdpersonen, heeft Ubisoft nog een video onthuld waarin veel details over hen worden onthuld.

 

 

Elk van de personages zal een unieke gameplaystijl omarmen, waarbij Naoe zich richt op stealth en moord en Yasuke een brute melee vechter is.

 

“With Naoe, they will experience refined infiltration mechanics using light, noise, shadows, and changing surroundings to avoid detection from enemies. With Yasuke, they will be able to take on larger groups of enemies with brutal precision.”

 

Assassin's Creed Shadows ziet er tot nu toe veelbelovend uit en het lijkt alle elementen te hebben die nodig zijn om een van de belangrijkste games in de serie te worden, waaronder een unieke setting die veel fans zal aanspreken. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot 15 november om de game te kunnen spelen. Ondertussen kun je de beste aanbiedingen voor Assassin's Creed Shadows in de gaten houden met onze prijsvergelijker en het spel zelfs al pre-orderen voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Vertelling
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 15 november 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief