Update 0.14 voegt nieuwe functies toe aan Escape from Tarkov

Update 0.14 voegt nieuwe functies toe aan Escape from Tarkov

Escape from Tarkov is een tactische first-person shooter voor meerdere spelers die je midden in een oorlog tussen twee militaire privé-aannemers plaatst. Het spel levert een realistische en hardcore ervaring en heeft veel fans over de hele wereld, want het is een van de populairste spellen op Twitch. Ontwikkelaar Battlestate Games blijft het spel verbeteren met nieuwe functies sinds het werd uitgebracht in Early Access en nu voegt de nieuwste patch een overvloed aan nieuwigheden toe aan het spel, hoewel het ook enkele problemen veroorzaakt.

Problemen met stabiliteit

Update 0.14 biedt Escape from Tarkov heel wat nieuwe mogelijkheden, waaronder nieuwe wapens, een nieuwe map genaamd Ground Zero, een nieuwe eindbaas en meer. Ground Zero is beperkt tot spelers onder level 20, dus het zal niet en het brengt nieuwe mogelijkheden voor spelers met een laag level. Update 0.14 herwerkt het terugslagsysteem volledig om het realistischer te maken, en voegt ook nieuwe bewegingsopties toe doordat je kunt vaulten. Over het geheel genomen voegt de patch een aantal interessante nieuwigheden toe aan Escape from Tarkov, maar het heeft ook een aantal ongewenste problemen.

 

 

Sinds de update is uitgebracht hebben Escape from Tarkov-spelers last van enkele stabiliteitsproblemen, maar de studio werkt eraan om deze zo snel mogelijk te verhelpen. Hopelijk kunnen spelers de nieuwe functies snel uitproberen.

Als je na het downloaden van de patch de straten van Tarkov verkent, houd dan je ogen open voor de nieuwe eindbaas. Hij heet Kollontay en zal je gemakkelijk doden als je niet voorbereid bent.

Escape from Tarkov biedt je een spannende combinatie van survivalmechanica en first-person actie in een uniek scenario. Als je het spel nog niet hebt ontdekt, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste deals voor Escape from Tarkov CD keys te bekijken en een goedkope te kopen en het spel vandaag nog op de PC te spelen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief