Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Koop Escape from Tarkov

 • Koop jouw Escape from Tarkov CD-Key.
Maak een prijswaarschuwing aan voor Escape from Tarkov

Topwinkels DLcompare topverkoper

Escape from Tarkov is een actie/RPG-spel dat je meeneemt naar de regio van Norvinsk, een plaats die heeft gediend als een poort tussen Rusland en Europa en die de privileges heeft van een Speciale Economische Zone. Deze situatie heeft ertoe geleid dat veel bedrijven zich in het gebied hebben gevestigd, en niet al hun zaken zijn legaal. De politieke spanningen in het gebied nemen geleidelijk toe en bereiken een kookpunt wanneer een groot schandaal een groot bedrijf treft. Na een korte tijd volgt een gewapend conflict waarbij verschillende regerings- en particuliere militaire facties betrokken zijn, en alle burgers in het gebied midden in een oorlog komen te zitten.In Escape from Tarkov speel je als een huurling die de beginfase van het conflict heeft overleefd in de belangrijkste stad in het gebied, Tarkov. De stad is geïsoleerd door troepen van de VN en het Russische leger en je moet vechten voor je leven en uit de metropool ontsnappen voordat het nog erger wordt. Het gebrek aan voorraden en communicatielijnen zal je dwingen je eigen beslissingen te nemen terwijl je de plaats verkent op zoek naar een uitweg.Het spel bevat een offline modus die wordt gebruikt voor training, maar om vooruitgang te boeken, zul je in de online multiplayer modus moeten spelen en je avontuur delen met andere spelers van over de hele wereld. In Escape from Tarkov vecht je niet alleen tegen AI-gecontroleerde militaire eenheden en andere spelers, maar ook tegen civiele aaseters die absoluut niets te verliezen hebben in dit chaotische scenario.Escape from Tarkov is in de kern een hardcore tactische first-person shooter, met realistische ballistische mechanica en een uitgebreid gear-systeem waarmee je bijna elk onderdeel van je wapens kunt verwisselen en aanpassen om hun prestaties aan te passen aan jouw voorkeuren. Het spel bevat een levelsysteem met bijna honderd vrij te spelen vaardigheden, waarmee je de gevechten op verschillende manieren tactisch kunt benaderen.Terwijl je de stad Tarkov verkent en op verschillende rooftochten gaat, verzamel je veel voorraden en voorwerpen die je later kunt verkopen door je eigen winkel op te zetten. Je zult de economie van het spel in de gaten moeten houden, omdat deze wordt beïnvloed door de acties van andere spelers. Wees ervan bewust dat als je sterft tijdens een raid je alles verliest wat je hebt verkregen, dus je zult je daarop moeten voorbereiden door reserve uitrusting te bewaren in veilige opslag containers.Escape from Tarkov gebruikt MMORPG en overlevingsmechanismen om een van de meest realistische gevechtservaringen te leveren en meeslepende gameplay vol actie die je verslaafd zal maken.

Lees verder

Beste prijzen voor Escape from Tarkov

  Opmerkingen over Escape from Tarkov

  Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

  antwoordanswering the message of

  500 karakters over

  benzevo
  benzevo
  3 nov. 2019 20:13ondlcompare.fr
  Alors, j'ai déjà ce jeu encore en phase Beta qui est très prometteur et j'avoue que j'adore l'ambiance. Seulement, mon binôme de jeu ne l'a pas encore et comme il y a un concours actuellement pour gagner un jeu : je ne fais pas mon égoïste et je participe pour lui offrir et ne plus galérer tout seul. Merci à DLCOMPARE pour ces concours qui surviennent de temps à autre.
  Ik heb dit spel dus nog in de Beta-fase, wat veelbelovend is en ik geef toe dat ik van de sfeer hou. Maar mijn partner heeft het nog niet en aangezien er een wedstrijd is om een spel te winnen : Ik ben niet egoïstisch. Ik doe mee om hem te bieden en niet om alleen te worstelen. Met dank aan DLCOMPARE voor deze wedstrijden die van tijd tot tijd plaatsvinden.
  patrik
  patrik
  18 jun. 2018 01:19ondlcompare.com
  This game is far the coolest FFS In a long time. PUPG is a joke compered to escape from t. This game has come a long way but there is so much more fun stuff that can be made. Love this game
  Dit spel is veruit de coolste FFS In een lange tijd. PUPG is een grap gecomprimeerd om te ontsnappen aan t. Dit spel is gekomen een lange weg, maar er is zo veel meer leuke dingen die kunnen worden gemaakt. Hou van dit spel
  • Technische informatie

  • Officiële website :Escape from Tarkov
  • Categorieën : Action , FPS , Simulation , Mmorpg
  • Uitgever : Battlestate Games
  • Ontwikkelaar : Battlestate Games
  • Modus : Solo , Multiplayer , Co-op
  • Verschijningsdatum : 28 dec. 2016
  • Systeemvereisten
   • Aanbevolen
   • CPU : quad-core processor 3.2 GHz
   • RAM : 16 GB
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 18
  • Buy cheapest CD keys on online shops and download your game for free through the seller or editor.

  Meer informatie
   Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

   Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief