Instant Gaming EU
 
 

Escape from Tarkov

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Escape from Tarkov is een actie/RPG-spel dat je meeneemt naar de regio van Norvinsk, een plaats die heeft gediend als een poort tussen Rusland en Europa en die de privileges heeft van een Speciale Economische Zone. Deze situatie heeft ertoe geleid dat veel bedrijven zich in het gebied hebben gevestigd, en niet al hun zaken zijn legaal. De politieke spanningen in het gebied nemen geleidelijk toe en bereiken een kookpunt wanneer een groot schandaal een groot bedrijf treft. Na een korte tijd volgt een gewapend conflict waarbij verschillende regerings- en particuliere militaire facties betrokken zijn, en alle burgers in het gebied midden in een oorlog komen te zitten.



    In Escape from Tarkov speel je als een huurling die de beginfase van het conflict heeft overleefd in de belangrijkste stad in het gebied, Tarkov. De stad is geïsoleerd door troepen van de VN en het Russische leger en je moet vechten voor je leven en uit de metropool ontsnappen voordat het nog erger wordt. Het gebrek aan voorraden en communicatielijnen zal je dwingen je eigen beslissingen te nemen terwijl je de plaats verkent op zoek naar een uitweg.



    Het spel bevat een offline modus die wordt gebruikt voor training, maar om vooruitgang te boeken, zul je in de online multiplayer modus moeten spelen en je avontuur delen met andere spelers van over de hele wereld. In Escape from Tarkov vecht je niet alleen tegen AI-gecontroleerde militaire eenheden en andere spelers, maar ook tegen civiele aaseters die absoluut niets te verliezen hebben in dit chaotische scenario.



    Escape from Tarkov is in de kern een hardcore tactische first-person shooter, met realistische ballistische mechanica en een uitgebreid gear-systeem waarmee je bijna elk onderdeel van je wapens kunt verwisselen en aanpassen om hun prestaties aan te passen aan jouw voorkeuren. Het spel bevat een levelsysteem met bijna honderd vrij te spelen vaardigheden, waarmee je de gevechten op verschillende manieren tactisch kunt benaderen.



    Terwijl je de stad Tarkov verkent en op verschillende rooftochten gaat, verzamel je veel voorraden en voorwerpen die je later kunt verkopen door je eigen winkel op te zetten. Je zult de economie van het spel in de gaten moeten houden, omdat deze wordt beïnvloed door de acties van andere spelers. Wees ervan bewust dat als je sterft tijdens een raid je alles verliest wat je hebt verkregen, dus je zult je daarop moeten voorbereiden door reserve uitrusting te bewaren in veilige opslag containers.



    Escape from Tarkov gebruikt MMORPG en overlevingsmechanismen om een van de meest realistische gevechtservaringen te leveren en meeslepende gameplay vol actie die je verslaafd zal maken.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Escape from Tarkov

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Escape from Tarkov

    mahmoud1983
    mahmoud1983
    14 apr. 2023 00:35on dlcompare.com
    This game is far the coolest FFS In a long time. PUPG is a joke compered to escape from t. This game has come a long way I already have this game still in Beta phase which is very promising and I admit that I love the atmosphere. But my partner doesn't have it yet and as there is a contest to win a game : I don't do my selfishness and I participate to offer it to him and not to struggle alone anymor
    Dit spel is veruit de coolste FFS In een lange tijd. PUPG is een grap compered om te ontsnappen aan t. Dit spel heeft een lange weg afgelegd ik heb dit spel nog in Beta fase die veelbelovend is en ik geef toe dat ik van de sfeer hou. Maar mijn partner heeft het nog niet en aangezien er een wedstrijd is om een spel te winnen, doe ik niet aan egoïsme en doe ik mee om het hem aan te bieden en niet om alleen te worstelen.
    benzevo
    benzevo
    3 nov. 2019 20:13on dlcompare.fr
    Alors, j'ai déjà ce jeu encore en phase Beta qui est très prometteur et j'avoue que j'adore l'ambiance. Seulement, mon binôme de jeu ne l'a pas encore et comme il y a un concours actuellement pour gagner un jeu : je ne fais pas mon égoïste et je participe pour lui offrir et ne plus galérer tout seul. Merci à DLCOMPARE pour ces concours qui surviennent de temps à autre.
    Ik heb dit spel dus nog in de Beta-fase, wat veelbelovend is en ik geef toe dat ik van de sfeer hou. Maar mijn partner heeft het nog niet en aangezien er een wedstrijd is om een spel te winnen : Ik ben niet egoïstisch. Ik doe mee om hem te bieden en niet om alleen te worstelen. Met dank aan DLCOMPARE voor deze wedstrijden die van tijd tot tijd plaatsvinden.
    patrik
    patrik
    18 jun. 2018 01:19on dlcompare.com
    This game is far the coolest FFS In a long time. PUPG is a joke compered to escape from t. This game has come a long way but there is so much more fun stuff that can be made. Love this game
    Dit spel is veruit de coolste FFS In een lange tijd. PUPG is een grap gecomprimeerd om te ontsnappen aan t. Dit spel is gekomen een lange weg, maar er is zo veel meer leuke dingen die kunnen worden gemaakt. Hou van dit spel
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief