Kinguin advent rest
 
 

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt komt in vroege toegang

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt komt in vroege toegang

Het klassieke rollenspel Vampire: The Masquerade heeft gediend als een min of meer directe inspiratiebron voor veel videospellen met vampier-thema. Toen het voor het eerst verscheen in 1991, legde het de basis voor een verbazend complex en gedetailleerd universum, de Wereld van Duisternis. Het meest geanticipeerde spel op basis van de licentie is op dit moment ongetwijfeld Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, maar de ontwikkeling ervan wordt geplaagd door problemen die hebben geleid tot uitstel, waarvan de laatste een verandering van ontwikkelaar is. Maar er is momenteel nog een ander spel in ontwikkeling, Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, een free-to-play battle royale dat dit jaar zal verschijnen. 

Een nieuwe trailer werd gisteravond getoond tijdens Gamescom's Opening Night Live, maar er werd ook onthuld dat Vampire: The Masquerade - Bloodhunt op 7 september in early access komt. Dit is goed nieuws voor alle spelers die staan te popelen om te ontdekken wat het spel te bieden heeft terwijl ze wachten op Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Het is geen verrassing, alhoewel, want de testfase vond eerder deze zomer plaats, en de systeemeisen om het spel op de PC te spelen werden toen onthuld.  

 


De nieuwe trailer introduceert de Toreador clan. Het laat ons ook iets meer ontdekken van de gameplay van Vampire: The Masquerade - Bloodhunt en de indrukwekkende graphics, vooral de sublieme lichteffecten in de stad Praag. We zien dat de vampieren een gevarieerd arsenaal zullen gebruiken dat vuurwapens, katana's, of zelfs magie omvat om hun tegenstanders te bestrijden.

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt verschijnt in Early Access op 7 september, exclusief op de PC via Steam. Bovendien is het spel vanavond om 22 uur Britse tijd ook aanwezig op de Futur Games Show. Tijdens het evenement zouden we meer informatie over de early access moeten krijgen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief