Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 wisselt van ontwikkelaar

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 wisselt van ontwikkelaar

Het is bijna twee jaar geleden dat Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 werd aangekondigd. De release was oorspronkelijk gepland voor 2020, maar net als veel andere spellen werd hij verschillende keren uitgesteld. De informatie over het spel begon in de loop van vorig jaar in een flink tempo te verschijnen, vooral wat betreft de verschillende facties en clans die we zullen aantreffen in Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Deze werden gevolgd door een periode van stilte van Hardsuit Labs, en later wisten we dat de creative director van het spel en de hoofdschrijver het schip verlaten hadden. De redenen voor deze vertrekken waren niet openbaar gemaakt en we twijfelden al aan de release van het spel. Vandaag is bekend geworden dat de ontwikkeling van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 aan een andere studio zal worden toevertrouwd. Paradox Interactive heeft een officiële verklaring uitgegeven, waarin verzekerd wordt dat het spel nog steeds in ontwikkeling is, voordat het verder gaat met deze verrassende mededeling:

 

[...] we hebben de moeilijke beslissing genomen dat Hardsuit Labs niet langer de ontwikkeling van Bloodlines 2 zal leiden - wat ook betekent dat we niet zoals eerder gepland in 2021 zullen uitbrengen. Omdat we op dit moment geen nieuwe releasedatum kunnen meedelen, hebben we ook besloten voorlopig geen voorbestellingen meer te aanvaarden.


De verandering van ontwikkelaar betekent ook dat we het spel zeker tot 2022 niet zullen kunnen spelen. Er is verder niets gezegd en we weten niet of de nieuwe ontwikkelaar al beslist is of niet. Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voor we nieuws krijgen over die kwestie of over een mogelijk release venster voor het spel. De fans van Vampire: The Masquerade - Bloodlines hebben meer dan genoeg redenen om behoorlijk teleurgesteld te zijn, maar we hopen dat de verandering van studio gunstig zal zijn voor het vervolg.

 

 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief