Kinguin advent rest
 
 

Victoria 3: Voice of the People verdiept het immersieniveau van het spel

Victoria 3: Voice of the People verdiept het immersieniveau van het spel

Paradox Interactive heeft een lang verhaal van het maken van geweldige strategie- en simulatiespellen. Victoria 3 is haar nieuwste creatie en biedt je de mogelijkheid om je ideale samenleving in de 19e eeuw te creëren. Het spel is een feest voor de fans van het genre, want het bevat gedetailleerde graphics, een diepgaand economisch systeem en een groot aantal manieren om je natie uit te breiden van 1836 tot 1936, terwijl je elk aspect ervan beheerst, van politiek tot technologische ontwikkeling. Maar Paradox houdt er ook van zijn spellen uit te breiden met nog meer mogelijkheden en brengt DLC-pakketten uit die veel nieuwigheden toevoegen. We hebben het gezien met Europa Universalis IV, dat een ongekend aantal DLC heeft, en het gebeurt ook met Victoria 3.

Activisme doet zijn intrede in de politiek

De nieuwste DLC voor Victoria 3 neemt een andere vorm aan. Paradox noemt het een Immersion Pack, en het houdt het midden tussen de kleinste DLC en een grote uitbreiding. Victoria 3: Voice of the People voegt meer details toe aan de Franse politiek met nieuwe gebeurtenissen, missies, gebouwen en kunst geïnspireerd op de Franse geschiedenis. De DLC bevat ook het gloednieuwe Agitator Systeem, dat 60 echte historische figuren introduceert wiens acties een grote invloed kunnen hebben op de ontwikkeling van alle naties in het spel. Mensen als John Brown, Rosa Luxemburg of Giuseppe Mazzini hebben hun eigen agenda en zij zullen in elk land aandringen op politieke veranderingen. Zij kunnen een belangrijke rol spelen in de toekomst van je land, of je er nu voor kiest hen te steunen en gebruik te maken van hun ideeën, of hen gewoon in ballingschap stuurt zodat ze anderen kunnen afluisteren. 

 

 

Hoewel Victoria 3: Voice of the People waardevoller is voor spelers die Frankrijk kiezen als hun land in het spel, maakt het Agitatorsysteem het ook de moeite waard voor alle andere spelers, omdat het een element van politieke instabiliteit toevoegt dat je spelverloop pittiger maakt. Als je een fan bent van grote strategiespellen, kun je Victoria 3 en Victoria 3: Voice of the People PC sleutels voor de beste prijs vinden met onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

15.67€
Victoria 3
Victoria 3
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief