Instant Gaming EU
 
 

Victoria I Complete

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Heers over de wereld met een groot strategisch spel dat de opkomst van het Britse Rijk illustreert. Victoria I Complete biedt de volledige ervaring van het zijn van een Britse vorst in de 19e eeuw. Kies tussen paden die je land naar een vrije democratie of een duistere tirannie leiden.



    Victoria I Complete laat je jongleren met zes basispijlers van je beschaving: Economie, oorlogvoering, diplomatie, onderzoek en technologie, kolonisatie en politiek. Je moet een groots rijk opbouwen dat generaties lang meegaat, terwijl je uitdagingen aan je macht moet afwenden.



    Bekijk de wereld op een wereldkaart met bijna 3000 provincies en oceaanzones. Speel verschillende historische en dynamische missies die de geschiedenis van Groot-Brittannië bepalen. Onderzoek nieuwe technologieën die zullen bepalen hoe goed je het door de eeuwen heen zult doen. Voer het bevel over je legers met een militair systeem dat verbonden is met je diplomatieke besluitvorming. Manoeuvreer door de politiek van het tijdperk en maak een economisch beleid dat je land naar rijkdom of armoede zal leiden. Tot slot kun je een conflict aangaan in een free-for-all tussen 32 spelers. Victoria I Complete is de echte simulatie voor het bouwen van een rijk voor grote strategen, dus verzamel je krachten voor koningin en land!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Victoria I Complete

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Victoria I Complete

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief