Instant Gaming EU
 
 

Warhammer 40.000: Space Marine 2 onthult zijn multiplayermodi

Warhammer 40.000: Space Marine 2 onthult zijn multiplayermodi

Tijdens de viering van het Skulls 2024 festival zijn er veel aankondigingen gedaan over spellen die geïnspireerd zijn op de populaire tabletop game franchise van Games Workshop. Space Marine 2 was een van de sterren van de show, want de aankomende third-person shooter van Saber Interactive heeft een vrij grote community van fans die wachten om er meer over te weten te komen in de aanloop naar de aanstaande release. In het spel kruip je opnieuw in de huid van kapitein Titus in een epische campagne tegen de Tyranids. Deze campagne kan worden gedeeld met anderen in de coöperatieve multiplayermodus voor maximaal drie spelers, maar Space Marine 2 zal ook meer spannende functies hebben voor meerdere spelers.

Verschillende multiplayermodi

Nadat eerder deze maand het artbook van het spel was uitgelekt, waarin werd onthuld dat Space Marine 2 PvP-gevechten zal bevatten, gaf de Skulls 2024-video van gisteren wat meer licht op de verschillende multiplayermodi waarvan de fans in het spel zullen genieten.

In de gloednieuwe modus Operations kunnen spelers samen met twee andere teamgenoten uitdagende missies uitvoeren. De voortgang in dit speltype staat los van de campagne en het is een nevenactiviteit met 6 klassen om uit te kiezen, cosmetische voorwerpen en wapens om vrij te spelen als je missies voltooit. Naast deze modus bevat Space Marine 2 ook verschillende PvP-modi waarin teams van zes Space Marines en Chaos Space Marines het tegen elkaar opnemen in epische gevechten. De game lanceert met drie verschillende speltypen: Capture and Control, Annihilation en Seize Ground. De toevoeging van al deze speltypen zal de herspeelbaarheid van Space Marine 2 drastisch vergroten en dat is iets waar de fans van de serie dol op zullen zijn.

 

 

De release van Warhammer 40,000: Space Marine 2 staat gepland voor 9 september op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Terwijl je erop wacht, kun je misschien de eerste Warhammer 40,000: Space Marine bekijken als je dat nog niet hebt gedaan. Natuurlijk zijn de beste deals voor Warhammer 40,000: Space Marine 2 al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief