Warhammer 40.000: Space Marine 2 krijgt PvP

Warhammer 40.000: Space Marine 2 krijgt PvP

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is het vervolg op de iconische third-person shooter van Relic Entertainment. De game plaatst je opnieuw in de schoenen van Titus, Primaris Captain van de Ultramarines terwijl hij wordt ondergedompeld in een epische campagne tegen de Tyranids. De game belooft een intense ervaring die spelers kunnen delen met andere Space Marine kameraden in een coöperatieve campagne terwijl ze uitdagende missies aangaan en hordes vraatzuchtige aliens neermaaien die worden bestuurd door de Hive Mind. Actie, brute gevechten en een spannend verhaal kun je verwachten van Space Marine 2, maar het lijkt erop dat de game veel meer te bieden heeft dan dat.

Kies je kant

Een recent lek heeft ons voorzien van veel afbeeldingen uit het Warhammer 40,000: Space Marine 2 artbook en het lijkt erop dat de game een aantal verrassingen zal bevatten. De afbeeldingen tonen Chaos Space Marines uit verschillende hoofdstukken, waaronder World Eaters, Death Guard, Black Legion, Night Lords, Alpha Legion en Iron Warriors. Deze zullen naar verluidt speelbaar zijn in een nieuwe speler-tegen-speler modus waarin de dapperste krijgers van de keizer het opnemen tegen hun aartsvijand. De gelekte content suggereert ook dat Titus en zijn kameraden tijdens de campagne te maken kunnen krijgen met andere bedreigingen dan de Tyranids, aangezien er meerdere soorten Chaos- en Xenos-eenheden worden onthuld in het artbook. Helaas is de video met de afbeeldingen al verwijderd.

 

 

Ontwikkelaar Relic Entertainment heeft hierover nog geen officiële bevestiging gegeven, maar het zou niet zo vreemd zijn dat Warhammer 40,000: Space Marine 2 de stappen van zijn voorganger zou volgen, aangezien de teamgebaseerde PvP-modus een van de populairste functies in Warhammer 40,000: Space Marine was.

We zullen nog even moeten wachten om te ontdekken of Warhammer 40,000: Space Marine 2 nog andere nieuwigheden bevat, want de release van het spel staat gepland voor volgend jaar september. Ondertussen kun je de beste aanbiedingen om Warhammer 40.000: Space Marine 2 te pre-orderen in de gaten houden met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief