Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground is eindelijk onthuld

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground is eindelijk onthuld

Focus Home Interactive heeft een lange geschiedenis van spellen die gebaseerd zijn op de tafelblad miniatuurspellen van Games Workshop, maar nu Warhammer Fantasy Battles vervangen is door Age of Sigmar, hadden we recht op een nieuw spel dat alle veranderingen zou weergeven. Er zijn verschillende mobiele spellen die hun oog al op dit universum hebben laten vallen, maar Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground is bedoeld als het spel dat het dichtst bij de tabletop ervaring komt.

Het nieuwe universum is heel anders dan het oude en alles, van de miniaturen tot het spelsysteem, is volledig veranderd. Verscheidene facties vechten over acht verschillende gebieden die uit de Winden der Magie zijn voortgekomen en bekend staan als de Mortal Realms. Elk van die facties heeft een zeer sterke band met een god of een oerkracht, en hun legers zullen strijden om de opperheerschappij in massale gevechten. Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground laat je een van de drie verschillende facties besturen in intense turn-based gevechten. Je zet je troepen in op een kaart en commandeert ze strategisch om het leger van je tegenstander te vernietigen.

 

 

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground zal verschillende campagnes bevatten met een hoge mate van herspeelbaarheid. Naarmate je verder komt in elk verhaal, speel je nieuwe eenheden vrij, en ook nieuwe vaardigheden en uitrusting om je troepen en helden kracht bij te zetten. Je zult ook je vaardigheden op de proef kunnen stellen tegen andere spelers. Nu de verschijningsdatum dichterbij komt, heeft Focus Home Interactive een nieuwe video gepubliceerd die ons een overzicht geeft van de gameplay in Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground, die er beslist geweldig uitziet.

 

 

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground komt op 27 mei vor PC, PlayStation 4, Xbox One, en Nintendo Switch.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief