You are here
We also support
 
 
 
 

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground is eindelijk onthuld

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground is eindelijk onthuld
NEWS 30 apr. 2021 15:00

Focus Home Interactive heeft een lange geschiedenis van spellen die gebaseerd zijn op de tafelblad miniatuurspellen van Games Workshop, maar nu Warhammer Fantasy Battles vervangen is door Age of Sigmar, hadden we recht op een nieuw spel dat alle veranderingen zou weergeven. Er zijn verschillende mobiele spellen die hun oog al op dit universum hebben laten vallen, maar Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground is bedoeld als het spel dat het dichtst bij de tabletop ervaring komt.

Het nieuwe universum is heel anders dan het oude en alles, van de miniaturen tot het spelsysteem, is volledig veranderd. Verscheidene facties vechten over acht verschillende gebieden die uit de Winden der Magie zijn voortgekomen en bekend staan als de Mortal Realms. Elk van die facties heeft een zeer sterke band met een god of een oerkracht, en hun legers zullen strijden om de opperheerschappij in massale gevechten. Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground laat je een van de drie verschillende facties besturen in intense turn-based gevechten. Je zet je troepen in op een kaart en commandeert ze strategisch om het leger van je tegenstander te vernietigen.

 

 

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground zal verschillende campagnes bevatten met een hoge mate van herspeelbaarheid. Naarmate je verder komt in elk verhaal, speel je nieuwe eenheden vrij, en ook nieuwe vaardigheden en uitrusting om je troepen en helden kracht bij te zetten. Je zult ook je vaardigheden op de proef kunnen stellen tegen andere spelers. Nu de verschijningsdatum dichterbij komt, heeft Focus Home Interactive een nieuwe video gepubliceerd die ons een overzicht geeft van de gameplay in Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground, die er beslist geweldig uitziet.

 

 

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground komt op 27 mei vor PC, PlayStation 4, Xbox One, en Nintendo Switch.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief