You are here
We also support
 
 
 
 

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground redt de franchise

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground redt de franchise
NEWS 27 mei 2021 09:00

Een meerderheid van de fans van Warhammer Fantasy Battles tafel miniatuurspellen was diep teleurgesteld toen Age of Sigmar het klassieke spel verving. Het betekende het einde van het spel waar ze zo van hielden zoals het is, maar ook het gameplaysysteem voelde onhandig en onafgewerkt aan. Natuurlijk had de lancering van Age of Sigmar zijn weerslag op de videospelletjes die op de populaire franchise gebaseerd waren, en we hebben verschillende spellen gezien die erop gebaseerd waren, maar geen ervan slaagde erin de spijker op z'n kop te slaan. Gelukkig zal de lancering van Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground vandaag daar verandering in brengen.

Focus Home Interactive is erin geslaagd een spel te maken dat de fans zal behagen met een roguelike turn-based strategie ervaring gericht op drie van de strijdende facties in de Mortal Realms: Nighthaunt, Stormcast, en Maggotkin. Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground bevat een serie campagnes waarin je de leiding krijgt over een held die een van deze legers leidt. Naarmate het verhaal vordert, kun je meer troepen en uitrusting vrijspelen, afhankelijk van je prestaties. Bij elke missie moet je bepaalde doelstellingen voltooien en tegen vijanden vechten. De gevechten volgen klassieke turn-based strategie mechanieken, waarbij je met je troepen kunt bewegen en aanvallen op een hexagonaal raster. Je troepen krijgen in elke missie exp, en worden krachtiger naarmate ze een hoger niveau bereiken.

 

 

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground levert een behoorlijk bevredigende ervaring op met een hoge mate van herspeelbaarheid. Het doet goed werk door de lore en de mechanica van het tabletop spel om te zetten in een uitdagend digitaal strategiespel dat veel fans misschien zelfs verkiezen boven het originele Age of Sigmar. In feite is Focus Home Interactive erin geslaagd een geweldige ervaring te scheppen voor de fans van turn-based strategiespellen, en Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground zou wel eens een van de beste spellen kunnen zijn die gebaseerd zijn op de populaire franchise van Games Workshop. Het is vandaag verkrijgbaar op PC, Xbox One, PS4, en Nintendo Switch met crossplay tussen alle platforms.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief