Eneba COM
 
 

Witchfire explodeert op het toneel met spellcraft trailer

Witchfire explodeert op het toneel met spellcraft trailer

Tijdens de Future Games Show Spring Showcase toonde de Poolse spelontwikkelaar The Astronauts een trailer voor Witchfire, hun nieuwste FPS. Verteld door ontwerper Karol Krok, geeft de trailer details over hun uitgebreide magiesysteem. Bekijk de trailer van Witchfire hier:

 

 

Witchfire speelt zich af in een grimmige alternatieve wereld waar heksen een bijzonder gevaarlijk en monsterlijk ras zijn. Maar als heksenjager ben je een even dodelijke tegenstander, die in naam van de Heilige Kerk op heksen jaagt. Als strijder voor het Vaticaan moet je de heksen uitroeien voordat ze dat met de rest van de wereld doen.

Jachtseizoen van de heks

Spelers kunnen in Witchfire verschillende handwapens en geweren gebruiken, maar een groot deel van de gevechten staat in het teken van magie. Je kunt spreuken, bezweringen en vervloekingen over je vijanden uitspreken. 

Volgens het persbericht:

"“Ultimately, the wide variety of spellcraft available to the witch hunters is just as vital as their arsenal of guns, and both will be crucial for any soul brave enough to conquer the Land of the Witch.”

Spreuken zijn afhankelijk van het uithoudingsvermogen van je personage en zijn verdeeld in lichte en zware soorten. Lichte spreuken kosten minder uithoudingsvermogen en zijn sneller uit te voeren, terwijl zware soorten langzamer zijn maar meer schade aanrichten. Daarnaast zijn spreuken ook gegroepeerd in de vier klassieke elementen. Vuurspreuken richten schade aan na verloop van tijd. Waterspreuken kunnen vijanden bevriezen, en luchtspreuken kunnen ze met bliksemstralen bestoken, waardoor ze voor korte tijd verdoofd worden. Elementaire spreuken werken ook op elkaar in als ze elkaar snel opvolgen.

Er is nog geen definitieve releasedatum voor Witchfire, maar het gaat dit jaar naar Early Access exclusief in Epic Games Store voordat het naar Steam en consoles komt. Houd een oogje in het zeil voor een goedkope Witchfire PC-sleutel uit onze prijsvergelijker.

 

  • Officiële website : Witchfire
  • Categorieën : First-Person Shooter
  • Uitgever : The Astronauts
  • Ontwikkelaar : The Astronauts
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 20 september 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief