Instant Gaming EU
 
 

Witchfire

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Van de makers van Bulletstorm en Painkiller komt een verbluffende nieuwe FPS: Witchfire. Betreed een rogue-lite duistere fantasiewereld waarin je ten strijde trekt in een wereld die wordt geregeerd door heksen.



      Je bent een "preyer", een onsterfelijke heksenjager die door de kerk is gestuurd. Hoewel je zelf een zondaar bent, heb je de taak om vuur met vuur te bestrijden. Gebruik heidense toverspreuken en een mystiek arsenaal, gezegend door het Vaticaan zelf, om een leger van ondoden en demonische volgelingen te bestrijden. Jouw taak: vind de heks van de Zwarte Zee, vernietig haar leger en haal een krachtig artefact tevoorschijn dat de oorlog tegen heksen eindelijk kan winnen.



      Witchfire maakt gebruik van dezelfde fotogrammetrietechnologie als The Vanishing of Ethan Carter en creëert een wereld die zowel levensecht als verontrustend is in zijn grimmige, duistere perspectief. Dit wordt jouw arena terwijl je wanhopig op zoek gaat naar je prooi. Heb jij wat nodig is om een heksenjager te zijn, of ben je gewoon een prooi?

      Lees verder

      Beste prijzen voor Witchfire

      Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

      Opmerkingen over Witchfire

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief