You are here
We also support
 
 
 
 

World War Z: Aftermath brengt zombiemoorden naar een hoger niveau

World War Z: Aftermath brengt zombiemoorden naar een hoger niveau
NEWS 22 sep. 2021 15:00

World War Z is een van de indrukwekkendste zombiefilms die de laatste jaren zijn uitgebracht. Dat komt onder andere door het ongelooflijke aantal zombies dat op het scherm verschijnt. Het zijn er zo veel dat ze zich kunnen opstapelen om als een kolossale golf bloeddorstige wezens obstakels als muren te overwinnen. Ontwikkelaar Saber Interactive had een hele opgave voor de boeg toen ze besloten een spel te maken dat op de film geïnspireerd was, maar World War Z, het videospel, is naar de top van de hitlijsten geklommen en is nu een favoriet van de fans van zombie shooters. De kenmerken die het spel de laatste jaren zo populair hebben gemaakt zijn o.a. een overvloed aan wapens om uit te kiezen, een degelijke campagne, en een hectische coöperatieve multiplayer waarin een aangepaste strategie en veel vaardigheid nodig zijn om niet het zoveelste slachtoffer van een zombiezwerm te worden.

Maar hoe goed World War Z ook is, het kan nog steeds verbeterd worden, en Saber Interactive heeft hard gewerkt om het naar een hoger niveau te tillen. Het resultaat is World War Z: Aftermath, een nieuwe versie van het spel met tal van nieuwigheden en verbeteringen om elk aspect van de gameplay nog beter te maken.

 

 

World War Z: Aftermath features

World War Z: Aftermath ondersteunt crossplay op PC en consoles voor de ultieme coöperatieve ervaring van zombiemoorden. Het spel bevat ook nieuwe locaties voor de campagne, namelijk Vaticaanstad in Rome en het schiereiland Kamtsjatka in Rusland. Beide zullen behoorlijk uitdagende scenario's blijken te zijn, waarin je de zombiedreiging zo goed mogelijk het hoofd moet bieden.  

Aftermath breidt ook het aantal beschikbare klassen in het spel uit door de Vanguard toe te voegen, een schijnbaar defensieve specialist die is uitgerust met een elektrisch schild. Hiermee kan de Vanguard andere spelers defensief ondersteunen en een gat in elke groep zombies blazen, waarbij hij een enorme schok veroorzaakt als hij oplaadt met zijn schild omhoog.

World War Z: Aftermath is al verkrijgbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Je kunt het op next-gen consoles spelen via achterwaartse compatibiliteit, maar een speciale versie voor PS% en Xbox Series X/S zal begin 2022 klaar zijn. Als je World War Z al bezit, is er een upgrade verkrijgbaar die iets goedkoper is. Hoe het ook zij, je kunt de prijzen voor World War Z: Aftermath vergelijken in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief