Eneba COM
 
 

World War Z: Aftermath's Valley of the Zeke Swarms DLC releasedatum bevestigd

World War Z: Aftermath's Valley of the Zeke Swarms DLC releasedatum bevestigd

Saber Interactive heeft de release aangekondigd van Valley of the Zeke, de eerste nieuwe premium campaign episode voor World War Z: Aftermath sinds het spel in 2021 debuteerde. De game is geïnspireerd op de blockbusterfilm van Paramount Pictures en is een co-op zombieshooter. De nieuwe aflevering is beschikbaar op 5 december 2023 op pc, PlayStation en Xbox.

Het speelt zich af in Arizona en bevat drie gloednieuwe maps en vier nieuwe speelbare overlevenden. De aflevering laat spelers kennismaken met een nieuw verhaal dat zich afspeelt in het hart van het Amerikaanse zuidwesten. Spelers leiden een konvooi overlevenden naar verlossing door de woestijn en de gevallen stedelijke bolwerken van de mensheid, zoals te zien in het basisspel.

 

 

Naast de nieuwe aflevering zijn er op 5 december nieuwe premium skinpakketten voor personages en wapens te koop. Spelers kunnen het "Pre-Apocalypse Character Skins Pack" en het "Burning Skulls Weapons Skin Pack" kopen.

Valley of the Zeke levert op 5 december ook een gratis update voor alle bezitters van de originele World War Z en World War Z: Aftermath. De update bevat nieuwe zombievarianten, waaronder de Juggernaut, een speciale zombie-eenheid die pijn kan toebrengen terwijl hij op je linie afstormt, en nieuwe militaire zombies met gevechtspantser voor een nog grotere uitdaging.

De update bevat ook een nieuw secundair wapen, de Desert Eagle, dat een enorme stopkracht heeft wanneer je het het hardst nodig hebt. Tot slot komt er een nieuwe set spannende mutators voor het speltype Uitdaging. De auto-turret met explosieve munitie maakt korte metten met de zombies, maar hun levensduur wordt verkort.

In World War Z: Aftermath kun je alleen spelen met AI-squadmates of in coöp voor maximaal vier spelers met volledige crossplay tussen pc en consoles. Neem het op tegen hordes uitgehongerde zombies met alle content uit World War Z: Game of the Year Edition, met volledige afleveringen in New York, Moskou, Jeruzalem, Tokio, Marseille, Rome (inclusief het Vaticaan), het schiereiland Kamchatka en binnenkort ook Arizona.

Valley of the Zeke verschijnt 5 december 2023 op pc via de Epic Games Store en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Als je zin hebt om hordes zombies neer te schieten, kijk dan in onze vergelijker voor de goedkoopste deals voor World War Z: Aftermath en bel je vrienden voor een reisje. Er is werk aan de winkel in Arizona.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief