Instant Gaming EU
 
 

World War Z krijgt volgende maand een nieuwe uitbreiding

World War Z krijgt volgende maand een nieuwe uitbreiding

Het is algemeen bekend dat World War Z de spelers een van de beste ervaringen biedt die er zijn als het gaat om het neerschieten van hordes zombies. Het spel is een hit geworden sinds het in 2019 verscheen en tal van spelers hebben met alles wat ze hebben tegen een eindeloze stroom zombies gestreden, in een poging hun niet aflatende opmars te stoppen door allerlei wapens, vallen en explosieven te gebruiken. Met zeven verschillende episodes in de hoofdcampagne die je over de hele wereld naar allerlei locaties brengen, waaronder Moskou, Jeruzalem of Tokio, biedt World War Z op dit moment een vrij complete ervaring die je met andere vrienden kunt delen in de coöperatieve modus. Maar de inhoud ervan wordt zeer binnenkort uitgebreid met de release van een grote uitbreiding, Aftermath.

World War Z: Aftermath zal verkrijgbaar zijn als uitbreiding voor het oorspronkelijke spel, maar ook in een op zichzelf staand pakket dat alle nieuwe inhoud bevat, samen met het basisspel en elke tot op heden verschenen uitbreiding. Aftermath bevat een nieuwe episode van de campagne die je naar het Vaticaan brengt in een poging de stad te heroveren op de ondode hordes. Als je daarmee klaar bent kun je net zo goed ook naar Kamtsjatka reizen om een kernonderzeeër te zoeken.  

 

 

Wat de gameplay betreft brengt Aftermath tal van nieuwe dagelijkse uitdagingen met unieke beloningen die je kunt vrijspelen, en ook de nieuwe Vanguard klasse, waarmee het totale aantal klassen in World War Z tot 8 wordt verhoogd en een elektrisch schild gebruikt om de aanvallen van de zombies af te weren. Je zult het spel ook in het eerste-persoonszicht kunnen spelen voor een heel andere ervaring. Als het gaat om manieren om met je vijanden af te rekenen, geeft Aftermath je toegang tot nieuwe mêlee wapens, unieke moves, en perks. Je zult ze onder de knie moeten krijgen om het op te nemen tegen nieuwe vijanden zoals zwermende hordes ratten.

World War Z: Aftermath lanceert op 21 september 2021 op PC, Xbox en PlayStation.

  • Officiële website : World War Z
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Saber Interactive
  • Ontwikkelaar : Saber Interactive
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 16 april 2019
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief