WWE 2K22 is officieel aangekondigd

WWE 2K22 is officieel aangekondigd

Alle fans van de WWE 2K serie hebben het de laatste paar jaar moeilijk gehad. De lancering van WWE 2K20 was een ramp en het spel werd al snel een eindeloze bron van memes door een ongelooflijk grote hoeveelheid grafische en gameplay bugs. Het was gewoon belachelijk en zo slecht dat uitgever 2K Games besloot het deel van vorig jaar niet uit te brengen. Hoewel de meeste fans nogal teleurgesteld waren, was hun vertrouwen in de ontwikkelaar op het minimaal mogelijke niveau, en het was waarschijnlijk de beste keuze. In plaats van WWE 2K21 kregen we een cartooneske versie van de serie te spelen in de vorm van WWE 2K Battlegrounds, die goed genoeg was voor een paar lachsalvo's, maar die weinig te maken heeft met het soort spectaculaire gameplay dat we in de serie gewend waren te zien.

WrestleMania 37 vond afgelopen weekend plaats, en het was de perfecte gelegenheid om de terugkeer van de WWE 2K serie aan te kondigen. We konden de aankondigingsvideo van WWE 2K22 bekijken en het lijkt erop dat dit nieuwe deel de soort gameplay terugbrengt die de serie zo populair maakte. Het valt nogal op dat de video niet onthult wie verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van WWE 2K22, maar het gerucht gaat dat Visual Concepts daar verder de leiding over heeft. Laten we hopen dat een paar jaar genoeg zijn geweest om ze te laten leren hoe je een spel uitbrengt dat echt speelbaar is, want een tweede mislukking van hetzelfde niveau zal waarschijnlijk het einde betekenen voor de franchise, zeker als we bedenken dat ze twee keer zo lang de tijd hebben gehad om het te ontwikkelen.

 

 

Zoals je in de video kunt zien is ook voor WWE 2K22 nog geen verschijningsdatum bevestigd, dus we zullen in de komende maanden ongetwijfeld meer informatie over het spel zien verschijnen.

14.54€
WWE 2K22
WWE 2K22
  • Officiële website : WWE 2K22
  • Categorieën : Sports , Vechten en vechtkunst
  • Uitgever : 2K
  • Ontwikkelaar : Visual Concepts
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 10 maart 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief