Instant Gaming EU
 
 

WWE 2K22 krijgt een verschijningsdatum

WWE 2K22 krijgt een verschijningsdatum

De WWE 2K serie is al lange tijd de serie om naar te kijken als je een goed worstel videospel zoekt. 2K Games deed altijd moeite om de best mogelijke en meest realistische simulatie-ervaring te bieden, en slaagde erin alle aandacht van de fans van de spectaculaire sport te krijgen, tenminste tot een paar jaar geleden. Niemand kon voorzien dat de serie zou eindigen met zo veel problemen.

De release van WWE 2K20, als eerste eigenhandig ontwikkeld door Visual Concepts, kwam al het eerdere werk te gronde richten met een onverklaarbaar aantal prestatie-fouten die genoeg waren om zelfs de meest fervente fans van de serie van streek te maken, waardoor het spel in sommige gevallen nauwelijks speelbaar was. Na zo'n ramp annuleerde 2K Games de lancering van WWE 2K21, dat de zware taak had het vertrouwen van de fans weer te winnen. WWE 2K Battlegrounds werd uitgebracht om de dorst van de ontredderde fans te lessen. Het slaagde tot op zekere hoogte als een cartooneske spin-off, maar de fans verwachtten nog steeds de terugkeer van hun favoriete serie.

 

 

Toen WWE 2K22 een paar maanden geleden tijdens WrestleMania 37 werd aangekondigd, bewees een gemengde ontvangst dat de serie nog steeds veel volgelingen heeft. Maar er was nog veel te doen om hun vertrouwen terug te winnen, want de aankondigingsvideo onthulde geen releasedatum of wie het spel zou ontwikkelen. Het lijkt erop dat de franchise nu klaar is om verder te gaan, en de verschijningsdatum van WWE 2K22 werd gisteren via Twitter bevestigd.

 

 

WWE 2K22 zal in maart 2022 verschijnen. Zoals je je kunt voorstellen heeft het wachten tot volgend jaar veel fans teleurgesteld, maar de meesten lijken liever wat langer te wachten dan het enorme aantal bugs en problemen van WWE 2K20 te moeten verwerken. Laten we maar hopen dat Visual Concepts de les geleerd heeft met zijn eerste poging, want de studio heeft de leiding over de ontwikkeling van WWE 2K22.

14.54€
WWE 2K22
WWE 2K22
  • Officiële website : WWE 2K22
  • Categorieën : Sports , Vechten en vechtkunst
  • Uitgever : 2K
  • Ontwikkelaar : Visual Concepts
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 10 maart 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief