Instant Gaming EU
 
 

Homeworld Remastered Collection

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Homeworld Remastered Collection is een real-time strategie spel ontwikkeld en uitgegeven door Gearbox Software. Het is een bijgewerkte versie van de klassieke games Homeworld en Homeworld 2, met verbeterde graphics en gemoderniseerde gameplay mechanica.



    Het spel speelt zich af in een sciencefiction universum waar spelers de leiding nemen over hun eigen vloot om de melkweg te verkennen en het op te nemen tegen het buitenaardse ras dat bekend staat als het Taiidan Empire. Het spel heeft een meeslepende verhaallijn die zowel aangrijpend als boeiend is, waardoor het spel meer diepte krijgt.



    Spelers kunnen hun ruimteschipvloot aanpassen door hun schepen te upgraden en aan te passen en unieke tactieken te ontwerpen om de overwinning in de strijd te behalen. Met een innovatieve 3D-kaart kunnen spelers hun vloot door het heelal navigeren en onbekende gebieden verkennen die grondstoffen en nieuwe technologie bieden.



    Het spel beschikt over verbazingwekkende graphics, gedetailleerde texturen, hoogwaardige modellen met bijgewerkte speciale effecten en verlichting die spelers onderdompelen in de setting van het spel en de spelervaring verbeteren.



    Naast bijgewerkte graphics en nieuwe gameplay-mechanismen biedt Homeworld Remastered Collection verbeterde multiplayer-connectiviteit en cross-play tussen Steam en GOG, zodat spelers met elkaar kunnen spelen ongeacht het platform waarmee ze het spel kopen.



    Al met al is Homeworld Remastered Collection een must-play voor fans van klassieke sci-fi RTS-games, want het levert epische ruimtegevechten en een rijk verhaal dat elke speler zal boeien. De vernieuwde graphics en gemoderniseerde gameplay maken het een uitstekende keuze voor oude fans die de serie opnieuw willen bekijken en nieuwe spelers die deze epische saga voor het eerst willen ervaren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Homeworld Remastered Collection

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Homeworld Remastered Collection

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief