Instant Gaming EU
 
 

Homeworld: Deserts of Kharak

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Homeworld: Deserts of Kharak is een real-time strategie spel ontwikkeld door Blackbird Interactive en uitgegeven door Gearbox Software. Het spel speelt zich af in de extreme omgeving van Kharak - een woestijnplaneet met beperkte middelen en verraderlijk terrein.



    Spelers voeren het bevel over een vloot van landvoertuigen, "crawlers" genaamd, die tot taak hebben artefacten te bergen die onder het zand van Kharak zijn begraven. Het spel zet spelers op tegen een vijandige planeet en een vijandig leger, terwijl ze racen om de geheimen van het artefact te ontdekken terwijl ze vechten om de barre omstandigheden te overleven.



    Homeworld: Deserts of Kharak bevat een meeslepende spelervaring met een meeslepend verhaal dat spelers meeneemt door de dorre woestenij van Kharak, door oude ruïnes en over verraderlijke ravijnen. Het spel bevat een rijke en diverse verzameling eenheden met verschillende vaardigheden, waardoor spelers krachtige strategieën kunnen ontwikkelen en de overwinning veilig kunnen stellen. Naarmate spelers vorderen, worden upgrades en nieuwe facties ontgrendeld, wat extra opties biedt voor aanpassingen en verbeterde gameplay.



    De graphics en audio van het spel zijn uitstekend, met prachtige landschappen die met verbluffende details worden weergegeven en spelers onderdompelen in de harde omgevingen van Kharak. Het spookachtige geluid en de epische orkestrale soundtrack dragen bij aan de ervaring.



    Kortom, Homeworld: Deserts of Kharak is een dynamisch en uitdagend real-time strategiespel met boeiende campagnes, prachtige graphics en een memorabele soundtrack.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Homeworld Deserts of Kharak

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Homeworld: Deserts of Kharak

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief