Instant Gaming EU
 
 

The Witcher 3 Wild Hunt - Expansion Pass

 • PC
 • XboxOne
 • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

  Je kunt het er waarschijnlijk wel over eens zijn dat The Witcher series een van de grootste RPG-franchises aller tijden is, en met The Witcher 3 - Wild Hunt heb je waarschijnlijk ervaren hoe uitgebreid en groots de serie is geworden. Maar alleen omdat je het spel hebt uitgespeeld betekent niet absoluut dat het avontuur voorbij is. Nee, The Witcher 3 Wild Hunt - Expansion Pass zal bewijzen hoe fout die veronderstelling is. In deze uitbreidingspas krijg je namelijk de kans om twee gigantische DLC-pakketten te spelen die je nog veel meer uren gameplay zullen geven. Nogmaals speel je als Geralt, en in Hearts of Stone en Blood and Wine zul je zien dat er nog veel meer reizen en quests te voltooien zijn. In Hearts of Stone reis je naar Oxenfurt om een contract voor de Man van Glas af te ronden, maar je realiseert je al snel dat niet alles is wat het lijkt en dat er een diep mysterie aan de hand is dat moet worden opgelost, maar op een bepaalde manier. Wees sluw, wees sterk, en probeer er levend uit te komen. Dan, in Blood and Wine, reis je naar het nooit eerder geziene land van Touissant. Een plek waar nog nooit strijd is geleverd, oorlog is gevoerd of ontberingen zijn geleden, maar dit is The Witcher, je weet dat er iets niet klopt, en dat is ook zo. Er schuilt een duister geheim onder de zorgeloze en vrolijke mensen van dit land, en jij zult het moeten ontdekken en overleven. Zoals je ziet is The Witcher 3 Wild Hunt - Expansion Pass een perfecte uitbreiding van een groots RPG-avontuur, en eentje die erom smeekt om het te proberen.

  Lees verder
  Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : The Witcher 3 : Wild Hunt

  Beste prijzen voor The Witcher 3 Wild Hunt - Expansion Pass

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

  Opmerkingen over The Witcher 3 Wild Hunt - Expansion Pass

  ArnoStalgik
  ArnoStalgik
  29 jun. 2015 18:00on dlcompare.fr
  AlepH zei :
  Pour ceux qui l'ont déjà : l'extension vaut son prix ? ou au moins le coût ?
  Il est certes possible de l'acheter mais à l'heure actuelle (29 juin 2015), aucun DLC payant n'est encore paru. Je pense même que le premier viendra lorsque les gratuits seront terminés. Pour l'instant, on en est à 10/16 à raison de 2 par semaine donc à vue de nez, on peut imaginer le premier DLC payant arriver fin juillet/début aout. En espérant me tromper (pasque j'arrive au bout et les DLC gratuits c sympa mais un peu court).
  Het is zeker mogelijk om het te kopen, maar vanaf nu (29 juni 2015) is er nog geen betaalde DLC uitgebracht. Ik denk zelfs dat de eerste zal komen als de gratis klaar zijn. Op dit moment zitten we op 10/16 met een snelheid van 2 per week, dus we kunnen ons voorstellen dat de eerste betaalde DLC eind juli/begin augustus komt. Ik hoop dat ik het mis heb (want ik kom aan het einde en gratis DLC is leuk maar een beetje kort).
  Geverifieerd account
  AlepH
  AlepH
  16 jun. 2015 15:26on dlcompare.fr
  Pour ceux qui l'ont déjà : l'extension vaut son prix ? ou au moins le coût ?
  Voor degenen die het al hebben: is de uitbreiding zijn prijs waard? Of op zijn minst de kosten?
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief