Koop The Last Guardian

  Maak een prijswaarschuwing aan

  Topwinkels

   De makers van Ico en Shadow of the Colossus brengen ons een ongelooflijk avontuur vol vriendschap. The Last Guardian is een actie-avonturengame waarin we in de huid kruipen van een jongetje dat onder mysterieuze omstandigheden is ontvoerd. Hij wordt wakker en vindt zichzelf gevangen in een kasteel en met zijn lichaam vol met vreemde tatoeages die hij eerder niet had. Terwijl hij probeert te ontsnappen, vindt hij een gigantische hybride van zoogdier en vogel, Trico, waarmee hij bevriend raakt nadat hij hem heeft bevrijd uit de ketenen waarmee hij was vastgebonden. Beiden zullen samen moeten ontsnappen tijdens een emotionele reis waarbij kameraadschap en vertrouwen bepalend zullen zijn voor hun succes. De titel wordt gespeeld in derde persoon en bevat een reeks van puzzels en ontmoetingen die je zult moeten oplossen om vooruitgang te boeken, in stilte de bewakers van het kasteel vermijdend of zich van hen te ontdoen met de hulp van Trico. Ontdek een prachtige fantastische wereld en begeef je in een avontuur dat een diepe band zal smeden tussen jou en een onwaarschijnlijke metgezel tijdens een schrijnende reis.

   Lees verder


   Helaas hebben we geen prijzen voor The Last Guardian.
   Kom later terug of probeer een ander land of andere valuta te selecteren.

   Je kan ook gelijkaardige producten The Last Guardian hieronder vinden of terugkeren naar de categorie % name% Avontuur.

   Opmerkingen over The Last Guardian

   Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

   antwoordanswering the message of

   500 karakters over

   Liaf
   Liaf
   3 jan. 2017 01:39on dlcompare.fr
   J'aimerais énormément gagner ce jeu ! Je me résigne à aller le voir en stream afin de me pas me spoil, mais c'est une souffrance ! ne pouvant pas l'acheter pour certaines raisons, il m'est obligé de passer a coté d'un scénario et d'un monde aussi beau et rêveur que ce jeu propose.. c'est pourquoi votre jeu concours est mon opportunité de rêver quelques soirées de plus !! faites moi rêver OHH grand DLCOMPARE !!! <3 (merci pour ce concours et bonne année !!!)
   Ik zou dit spel graag winnen! ik heb me erbij neergelegd om het in stream te gaan zien om me niet te verwennen, maar het is een pijn! omdat ik het om sommige redenen niet kan kopen, is het aan mij verplicht om voorbij te gaan aan een scenario en een wereld zo mooi en dromerig als dit spel voorstelt. daarom is jullie wedstrijd mijn kans om nog een paar avonden te dromen!!! laat me dromen OHH geweldig DLCOMPARE!!! &lt;3 (bedankt voor deze wedstrijd en gelukkig nieuwjaar!!!)
   Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
   • Technische informatie

   • Officiële website : The Last Guardian
   • Categorieën : Avontuur
   • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
   • Ontwikkelaar : GenDesign
   • Modus : Solo
   • Verschijningsdatum : 6 december 2016
   • Leeftijdsclassificatie
   • PEGI 12
   DLCompare Extension
   Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

   Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief