The Last Guardian

 • PS4

Topwinkels

  De makers van Ico en Shadow of the Colossus brengen ons een ongelooflijk avontuur vol vriendschap. The Last Guardian is een actie-avonturengame waarin we in de huid kruipen van een jongetje dat onder mysterieuze omstandigheden is ontvoerd. Hij wordt wakker en vindt zichzelf gevangen in een kasteel en met zijn lichaam vol met vreemde tatoeages die hij eerder niet had. Terwijl hij probeert te ontsnappen, vindt hij een gigantische hybride van zoogdier en vogel, Trico, waarmee hij bevriend raakt nadat hij hem heeft bevrijd uit de ketenen waarmee hij was vastgebonden. Beiden zullen samen moeten ontsnappen tijdens een emotionele reis waarbij kameraadschap en vertrouwen bepalend zullen zijn voor hun succes. De titel wordt gespeeld in derde persoon en bevat een reeks van puzzels en ontmoetingen die je zult moeten oplossen om vooruitgang te boeken, in stilte de bewakers van het kasteel vermijdend of zich van hen te ontdoen met de hulp van Trico. Ontdek een prachtige fantastische wereld en begeef je in een avontuur dat een diepe band zal smeden tussen jou en een onwaarschijnlijke metgezel tijdens een schrijnende reis.

  Lees verder

  Beste prijzen voor The Last Guardian

  Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

  Kosten

  (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 5 verkoper(s) die 1 DRM-systeem(en) ondersteunen: Sony PSN op 1 platform(en) - PS4. Het spel biedt 1 verschillende editie(s). In onze prijsvergelijking hebben we 4 digitale aanbieding(en) geïdentificeerd. Voor fysieke kopie-aanbieding(en) hebben we 1 prijzen gevonden. Bovendien toont ons platform feedback van gebruikers, met 1 al gedeelde opmerkingen.

  Opmerkingen over The Last Guardian

  Liaf
  Liaf
  3 jan 2017 01:39on dlcompare.fr
  J'aimerais énormément gagner ce jeu ! Je me résigne à aller le voir en stream afin de me pas me spoil, mais c'est une souffrance ! ne pouvant pas l'acheter pour certaines raisons, il m'est obligé de passer a coté d'un scénario et d'un monde aussi beau et rêveur que ce jeu propose.. c'est pourquoi votre jeu concours est mon opportunité de rêver quelques soirées de plus !! faites moi rêver OHH grand DLCOMPARE !!! <3 (merci pour ce concours et bonne année !!!)
  Ik zou dit spel graag winnen! ik heb me erbij neergelegd om het in stream te gaan zien om me niet te verwennen, maar het is een pijn! omdat ik het om sommige redenen niet kan kopen, is het aan mij verplicht om voorbij te gaan aan een scenario en een wereld zo mooi en dromerig als dit spel voorstelt. daarom is jullie wedstrijd mijn kans om nog een paar avonden te dromen!!! laat me dromen OHH geweldig DLCOMPARE!!! &lt;3 (bedankt voor deze wedstrijd en gelukkig nieuwjaar!!!)

  Je kunt ook houden van

  • Technische informatie

  • Officiële website : The Last Guardian
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : GenDesign
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 6 december 2016
  • Leeftijdsclassificatie
  • PEGI 12
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief