Eneba COM
 
 

The Incredible Adventures of Van Helsing III

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Incredible Adventures of Van Helsing III is een spannend actie-rollenspel dat zich afspeelt in een alternatief 19e-eeuws Oost-Europa. Het is het derde en laatste deel in de populaire Van Helsing-serie, ontwikkeld door NeocoreGames.



    The Incredible Adventures of Van Helsing III volgt de avonturen van Van Helsing, een mysterieuze figuur die bovennatuurlijke krachten moet bestrijden om vrijheidslievende burgers te beschermen tegen onderdrukking. Samen met Lady Katarina, zijn spookachtige metgezel, reist hij door Borgovia op zoek naar gerechtigheid. Onderweg ontmoeten ze bondgenoten en tegenstanders die hun reis bepalen - en uiteindelijk hun lot - terwijl ze een samenzwering ontrafelen die de hele mensheid bedreigt. Spelers ervaren intense hack-n-slash-gevechten terwijl ze het opnemen tegen hordes vijanden, variërend van weerwolven en vampiers tot vreemde wezens uit een andere dimensie, terwijl ze enorme omgevingen verkennen vol geheimen die wachten om ontdekt te worden. Spelers kunnen hun personages aanpassen door een van de vier verschillende klassen te kiezen: Thaumaturge-magische spell caster; Occultist-summoner master; Phantasmist-wapenspecialist of Hexenring-debuffer expert elk met unieke vaardigheden en attributen waardoor spelers echt krachtige helden kunnen bouwen die speciaal voor hen zijn gemaakt.



    The Incredible Adventures of Van Helsing III is een spannend en meeslepend spel voor elke gamer die op zoek is naar een spannende, actievolle ervaring. Met zijn boeiende verhaallijn, intense gevechten en een groot aantal opties om personages aan te passen, zorgt het zeker voor urenlang vermaak.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Incredible Adventures of Van Helsing III

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over The Incredible Adventures of Van Helsing III

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief