Instant Gaming EU
 
 

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr is een actie RPG gebaseerd op Games Workshop¡s tafel miniatuur spel. Het is een episch avontuur waarin je in de huid kruipt van een agent van het Imperium, een Inquisitor, de belangrijkste autoriteit als het erom gaat de corruptie van Chaos uit het universum te verjagen in het 41e millennium. De game bevat een open-werelduniversum vol missies die je kunt voltooien in een verhalende campagne die een spannend verhaal volgt.



    Je kunt kiezen uit drie verschillende personages om de Caligari Sector in de buitenwijken van het melkwegstelsel te verkennen. De Psyker gebruikt krachten die bij de gratie van de keizer uit de misvormde wereld zijn gehaald om hordes vijanden te verbranden en te decimeren met reinigend vuur. De Kruisvaarder is een gepantserde krachtpatser die vijanden in mêleegevechten kan verpletteren of een regen van projectielen op de ketters kan loslaten met gezegende kanonnen. De Assassin, ten slotte, is een dodelijke hinderlaag die de machtigste vijanden van veraf kan neerschieten of kan aanvallen om een snelle genadeklap uit te delen voordat het slachtoffer beseft dat het te laat is om te ontsnappen. Elk van hen heeft een breed arsenaal aan wapens en krachten tot zijn beschikking, en je kunt hun capaciteiten vergroten met de uitrusting die je tijdens je missies vindt. Je zult blauwdrukken en bergingsmaterialen ontdekken om krachtige wapens te maken die je nodig zult hebben om het op te nemen tegen de moeilijkste eindbazen.



    Je zult veel verschillende facties tegenkomen in de Caligari Sector, en het is aan jou om te beslissen hoe je ze benadert. Je beslissingen zijn van invloed op het verhaal en kunnen speciale missies voor je openen terwijl je de verre uithoeken van de sector verkent.



    Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr is een Diablo-achtige benadering van het universum van het Dark Millenium, met veel actie en eindeloze hordes vijanden om te verslaan terwijl je je personageopbouw en uitrusting verbetert. Het bevat ook coöperatieve multiplayer voor maximaal 4 personen en een tarot-kaart systeem waarmee je de moeilijkheidsgraad van de missies naar wens kunt aanpassen om extra beloningen te krijgen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief