UFC 2

 • XboxOne

Topwinkels

  EA Sports UFC 2 is een videospel over mixed martial arts. Het is ontwikkeld door EA Canada en uitgegeven door Electronic Arts in maart 2015 voor de PlayStation 4 en voor Xbox One. EA Sports UFC 2 streeft ernaar zo realistisch mogelijk te zijn, aangezien het gebaseerd is op de UFC. Er zijn genoeg spelmodi te kiezen. Door een gewone UFC-wedstrijd te kiezen, heb je de mogelijkheid om je vechter te kiezen, en vervolgens verschillende dingen aan te passen zoals je tegenstander, de regels, de locatie, enzovoort. Je doel in het spel is hetzelfde als in de echte UFC wedstrijden. Gebruik stoten, trappen, submissions en takedowns om je tegenstander te verslaan en de overwinning te behalen. Omdat realistisch zijn echt belangrijk is in EA Sports UFC 2, is de schade die de vechters oplopen tijdens de wedstrijd zichtbaar. Je hebt vele andere modi om uit te kiezen, zoals de career mode, een ultimate team modus, practice mode, en de knockout mode. In de carrièremodus kun je je eigen vechter maken waarmee je probeert de rangen van de UFC te beklimmen. Je kunt een echte vechter kiezen of je eigen vechter maken, het maakt niet uit. Het Knockout speltype lijkt erg op je gewone gevechten, het enige verschil is dat je alleen kunt winnen door knock-out. Het enige verschil is dat je alleen kunt winnen door knock-out. Stamina balken zijn ook verwijderd in dit speltype om de nadruk te leggen op stoten in plaats van submissions en grapples. In het speltype Ultimate Team bouw je een deck kaarten die vechters voorstellen en vecht je tegen andere spelers en hun decks. Na gevechten verdien je munten die je kunt gebruiken om vechters aan te passen en te upgraden. EA Sports UFC 2 heeft ook een aantal online modi. Er zijn over 250 characters to choose from, zowel mannen als vrouwen. Er zijn ook veel scheidsrechters, zodat je niet moe wordt van het zien van dezelfde oude plaatsen. Een volledige lichaamsvervorming is ook aanwezig die spelers verbindt met hun speler-karakter. Een nieuw systeem genaamd de Knockout Physics System is geïmplementeerd en het stelt de speler in staat hun tegenstander dynamisch knock-out te slaan door gebruik te maken van het momentum en de kracht van een finishing hit.

  Lees verder

  Beste prijzen voor UFC 2

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   
  Kosten

  (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 1 verkoper(s) die 1 DRM-systeem(en) ondersteunen: Xbox Live op 1 platform(en) - XboxOne. Het spel biedt 1 verschillende editie(s). Voor fysieke kopie-aanbieding(en) hebben we 1 prijzen gevonden. Bovendien toont ons platform feedback van gebruikers, met 1 al gedeelde opmerkingen.

  Opmerkingen over UFC 2

  Mack
  Mack
  16 jul 2018 20:26on dlcompare.com
  Great game. An excellent upgrade over the previous game. I love the Ultimate Team mode, and picking fights (The Live Events) to get coins is a great idea.
  Geweldig spel. Een uitstekende upgrade ten opzichte van het vorige spel. Ik hou van de Ultimate Team-modus, en het plukken van gevechten (de Live Events) om munten te krijgen is een geweldig idee.

  Je kunt ook houden van

  • Technische informatie

  • Officiële website : UFC 2
  • Categorieën : Simulatie , Sports , Vechten en vechtkunst
  • Uitgever : Obsidian Entertainment
  • Ontwikkelaar : Obsidian Entertainment
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 15 maart 2016
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief