Eneba COM
 
 

The Mims Beginning

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Mims Beginning is een simulatiespel dat in 2016 werd uitgebracht door Squatting Penguins. Het werd ontwikkeld na een succesvolle Kickstarter-campagne en heeft als doel de essentie van populaire games uit de late jaren 90 en vroege jaren 2000, zoals SimCity en Theme Park, te vangen.



    Op de fictieve planeet Mims moeten spelers een kolonie van schattige wezens genaamd de Mims bouwen en beheren. Deze unieke gameplay combineert het bouwen van een stad, het beheren van grondstoffen en real-time strategie.



    Spelers beginnen met een kleine groep Mims en beperkte grondstoffen en breiden hun kolonie uit door gebouwen te bouwen, grondstoffen te verzamelen en nieuwe technologieën te onderzoeken.



    Het dynamische weersysteem van het spel bevat extreme omstandigheden, zoals krachtige stormen en intense hittegolven. Spelers moeten hun strategieën aanpassen en de kolonie beschermen tegen deze milieu-uitdagingen.



    Verdedigen tegen vijandige wezens, Scrogs genaamd, is ook cruciaal, want zij kunnen aanvallen uitvoeren en structuren vernietigen.



    The Mims Beginning bevat een zandbakmodus voor onbeperkte creativiteit, zodat spelers vrij kunnen bouwen en experimenteren op de planeet Mims.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Mims Beginning

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Mims Beginning

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief