Eneba COM
 
 

Umbrella Corps

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Umbrella Corps is een multiplayer, tactische shooter video game ontwikkeld en uitgegeven door Capcom. In het Resident Evil-universum kruipen spelers in de huid van een elite-huurling die het in brute gevechten tegen andere huurlingen moet opnemen om vitale middelen voor hun werkgevers te bemachtigen.



    Umbrella Corps De game bevat snelle, brute gevechten terwijl spelers zich tussen gebieden van een kaart verplaatsen om doelen veilig te stellen of vijandelijke troepen uit te schakelen. De speler kan zijn personage aanpassen met wapens en uitrusting van verschillende fabrikanten en gebruik maken van verschillende tactieken zoals het gebruik van dekking, hinderlaagstrategieën of agressieve aanvallen om een voordeel op tegenstanders te behalen.



    Umbrella Corps bevat ook een unieke en spannende zombie-modus waarin spelers golven van de ondoden moeten overleven terwijl ze proberen speciale items te verzamelen die kunnen worden gebruikt om wapens te upgraden of upgrades te kopen. Met zijn hectische actie en indrukwekkende beelden zal Umbrella Corps gamers zeker een intense en spannende ervaring bezorgen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Umbrella Corps

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Umbrella Corps

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief