Eneba COM
 
 

Has-Been Heroes

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Has-Been Heroes is een uniek en snel strategiespel met roguelike-elementen. Spelers kruipen in de huid van een team dappere helden - van het verdedigen van hun koninkrijk tot het aangaan van epische gevechten!



    De gameplay bestaat uit intense gevechten, diepe karakteraanpassingen en aangrijpende verhaallijnen - en dat alles onder het genot van prachtige visuals. Spelers kunnen ook hun wapens upgraden met een reeks upgrades voor nog betere resultaten!



    Visueel gezien ziet Has-Been Heroes er geweldig uit - met gedetailleerde cartoon graphics die de locaties tot leven brengen. De audio van het spel draagt bij aan de sfeer met epische soundtracks en effecten voor een meeslepende ervaring!



    Daarnaast is er een uitdagende campagnemodus - waarin spelers krachtige spreuken onder de knie krijgen en tegen overweldigende tegenstanders vechten. Dit speltype bevat ook unieke levels die strategisch denken en vaardige uitvoering vereisen om te winnen.



    Al met al zal Has-Been Heroes elke fan van tactische spellen zeker aanspreken. Met zijn verschillende speltypen, ondode vijanden en snelle gevechten - zal het zeker urenlang vermaak bieden aan zowel oude als nieuwe spelers!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Has Been Heroes

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Has-Been Heroes

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief