Instant Gaming EU
 
 

Car Mechanic Simulator 2018

  • PC
  • XboxOne
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Car Mechanic Simulator 2018 is een spel ontwikkeld door Red Dot Games dat spelers het leven van een automonteur laat ervaren. Het is de derde in de Car Mechanic Simulator-serie, na Car Mechanic Simulator 2014 en Car Mechanic Simulator 2015. Het spel speelt zich af in een open wereld en biedt gamers de kans om voertuigen te bedienen en te repareren terwijl ze hun eigen virtuele garage runnen.



    Spelers kunnen hun auto's aanpassen met realistische onderdelen van populaire merken als Mercedes-Benz, BMW en Audi. Er zijn meer dan 40 unieke voertuigmodellen beschikbaar om aan te passen, dus elke speler kan iets vinden dat bij zijn eigen stijl past. Met het opdrachtsysteem kunnen gamers ook uitdagende taken uitvoeren, zoals het restaureren van klassieke auto's of het tunen van speciale racewagens. De simulatiemechanismen zijn ongelooflijk gedetailleerd - alle reparaties moeten worden uitgevoerd volgens de regels van een echte automonteur, inclusief het controleren van remmen, motoren, elektrische systemen en meer. Spelers kunnen verschillende gereedschappen gebruiken, zoals luchtsleutels en slagpistolen, terwijl ze de voertuigen van hun klanten nauwkeurig opknappen, tot en met schroeven en bouten die correct zijn aangedraaid. Alle missies vereisen zorgvuldig beheer van middelen zoals brandstoftanks of radiateurkoelers, dus spelers moeten de verbruiksartikelen bijhouden tijdens het werk om betere strategieën toe te passen om ze sneller te voltooien.



    Naast basisreparaties aan de auto's van klanten biedt Car Mechanic Simulator 2018 ook de mogelijkheid om virtuele droomauto's vanaf nul op te bouwen - gamers kunnen hun creaties zelfs laten zien in wekelijkse toernooien. Met een verscheidenheid aan uitdagende doelen biedt deze game een uitgebreide simulatie-ervaring voor elke autoliefhebber die het werk van een echte monteur op zich wil nemen. Of je nu je vaardigheden wilt bewijzen met een motorrevisie of gewoon wat klassieke auto's wilt aanpassen en laten zien, Car Mechanic Simulator 2018 zal zeker voldoen aan al je behoeften op het gebied van autoreparatie.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Car Mechanic Simulator 2018

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Car Mechanic Simulator 2018

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief