Eneba COM
 
 

Nights of Azure 2: Bride of the New Moon

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Nights of Azure 2: Bride of the New Moon is een spel vol actie, ontwikkeld door Gust Corporation en Koei Tecmo. Het volgt het verhaal van een vrouwelijke ridder genaamd Aluche, die haar jeugdvriendin Liliana moet beschermen tegen de krachten van het kwaad. Spelers kunnen een enorme wereld vol monsters en eindbazen verkennen, terwijl ze ook wapens en uitrusting verzamelen om de vaardigheden van hun personage te verbeteren.



    In Nights of Azure 2: Bride of the New Moon nemen spelers de controle over Aluche terwijl ze tegen de demonische krachten vecht om Liliana van een zekere ondergang te redden. Het belangrijkste kenmerk hier is dat elk hoofdstuk zijn vaste doelstellingen heeft die moeten worden voltooid voordat je verder komt in het verhaal. Aan de andere kant laat het spel gamers ook vrij rondlopen op de wereldkaart en verschillende missies voltooien voor beloningen zoals voorwerpen of ervaringspunten.



    Nights of Azure 2: Bride of the New Moon biedt urenlang content voor gamers die op zoek zijn naar een avontuur vol intense gevechten, spannende eindbaasgevechten, levendige beelden, boeiende personages en nog veel meer.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Nights of Azure 2 Bride of the New Moon

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Nights of Azure 2: Bride of the New Moon

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief