Instant Gaming EU
 
 

Total War Saga: Thrones of Britannia

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het is het jaar 878 na Christus en zijne majesteit Alfred de Grote, koning van de Angelsaksen, begint aan een zoektocht om zijn gebieden te verdedigen tegen een invasie van Vikingen uit het noorden, terwijl hij probeert het land onder zijn vlag te verenigen. Maar hij is niet de enige koning op de Britse eilanden, en deze gebeurtenis markeert het begin van een tijdperk van verandering, kansen, verdragen en oorlog, die de toekomst van een van de grootste naties uit de geschiedenis vorm zal geven. Total War Saga: Thrones of Britannia is een standalone spel dat zich richt op een specifiek moment in de geschiedenis van het moderne Groot-Brittannië. Je moet kiezen tussen tien verschillende speelbare facties, gelijkelijk verdeeld over vijf culturen, waaronder Angelsaksen, Viking-kolonisten, Gaelic clans en Welshe stammen. Elke factie heeft zijn eigen heerser en ze worden elk geconfronteerd met een reeks unieke gebeurtenissen en vertakkende dilemma's, vaak gebaseerd op authentieke historische gebeurtenissen en problemen uit die tijd, die een impact zullen hebben op hoe hun verhaal zich ontvouwt.

    Wat de gameplay betreft, volgt Total War Saga: Thrones of Britannia de klassieke gameplay van de Total War series maar verbetert tegelijkertijd enkele van de kernmechanismen, met veranderingen in de manier waarop provincies, politiek, technologieën, rekrutering en enkele andere gebieden werken, en slaagt erin je ervaring meeslepender en betekenisvoller te maken.

    Als je een van de meest beslissende periodes in de geschiedenis van het moderne Groot-Brittannië wilt meemaken, waarin de toekomst van het land met bloed en politiek werd gekerfd, dan zul je Total War Saga: Thrones of Britannia willen spelen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Total War Saga: Thrones of Britannia

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Total War Saga: Thrones of Britannia

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief